Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ajan olabilme potansiyeli olan arkadaşlarımızı ifşa edecek mesajlardan kaçınalım lütfen :asd:
Benim kullanıcı adım bu adam fenerli değil diye bağırıyor her daim Ali Koç fanıyım daha kimse anlamadı. Her sene ama bu sene çok doğru işler yaptı bu yapıya karşı bu kadar falan yazıyorum 😀

Benim kullanıcı adım bu adam fenerli değil diye bağırıyor her daim Ali Koç fanıyım daha kimse anlamadı. Her sene ama bu sene çok doğru işler yaptı bu yapıya karşı bu kadar falan yazıyorum 😀
Bir noktada Fb forumlarinda Galatasaray truvalarindan başka kimse kalmayacak sanırım. Ama işlerinde öyle profesyonelleşecekler ki karşı tarafta her yeri ele geçirip feneri sampuyon yapacaklar. 1000072319.webp

Fenerli rolünü o kadar iyi oynadım ki geceleri kalkıp Twitter'a "yapı var" yazıyordum.

Fenerbahçeli lawrance

Bugün antuda iş yok, adamların ruhu çekilmiş artık.

Bir şeyi kabul etmek lazım.
Karşımızda normal bir rakip ve normal bir rakip taraftar topluluğu yok.
Gerçeklikten kopmuş, şizofreni yaşayan, futbol cahili bir güruh var.
Kibarlığa gerek yok mal diyebiliriz

Bugün antuda iş yok, adamların ruhu çekilmiş artık.
bu birazda Allah nazardan saklasın bizim özellikle son 3 maçtır oynadığımız muthiş dominant oyunumuzlada alakalı diye düşünüyorum.Misal şikeciler böyle oynasa bizim gibi 3 puan artı 2 li averajla önümüzde olsalar bende umutsuz olurdum.

Bunu yazmıştım bir kere de ya bir tane büyük bir üniversitede profesör bir hocayla tanışma durumu oldu iş futbol muhabbetine geldi adam siz dış güçlerle şampiyon oluyorsunuza ikna etmeye çalıştı bunlar böyle her başarıyı kafasına vuracaksın bunlara acımayacaksın.

Bunu yazmıştım bir kere de ya bir tane büyük bir üniversitede profesör bir hocayla tanışma durumu oldu iş futbol muhabbetine geldi adam siz dış güçlerle şampiyon oluyorsunuza ikna etmeye çalıştı bunlar böyle her başarıyı kafasına vuracaksın bunlara acımayacaksın.

Aynı minvalde ben de yazmışımdır.
Gerçekten çok normal olan, eğitimli görgülü Fenerbahçeli tiplerin, mevzu futbol olunca bambaşka bir dünyaya girdiğine defaatle şahit oldum.

Örnek ODTÜ Fransızca mezunu olan, şu an Fransa'da yaşayan dayım var, konu açılınca ANTU kafasına giriyor hep.

Çok enteresan vakalar.

Çöpçü de prof ta CEO da farketmiyor
Hepsi fener oldumu konu beyin yakıyor

Nasil uye olunuyor? Davetiye falan mi yoksa kolayca mi?

Nasil uye olunuyor? Davetiye falan mi yoksa kolayca mi?
Ben 15 yıllık üyeyim, şuan aynı mı bilmiyorum ama o zaman yalnızca kurumsal mail ile üye olabiliyordun. Hotmail Gmail vs olmuyordu. Onun dışında davetiye vs gibi bir durum yok. O zaman üniversite mail adresiyle üye olmuştum, üye olduktan maili değiştirdim sallama birşey yaptım.

Ben 15 yıllık üyeyim, şuan aynı mı bilmiyorum ama o zaman yalnızca kurumsal mail ile üye olabiliyordun. Hotmail Gmail vs olmuyordu. Onun dışında davetiye vs gibi bir durum yok. O zaman üniversite mail adresiyle üye olmuştum, üye olduktan maili değiştirdim sallama birşey yaptım.
15 yıllık üye isen

fbli olma ihtimalin daha yüksek rtaş!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt