Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın Avrupa rezaletini unutturması için 2 kupayı da alması lazım.

Ha benim içim yine soğumaz çünkü çok yakındık. Gerçekten bu sene Avrupa'da ciddi başarı gelebilirdi.

Evire çevire sahamızda yendiğimiz Tottenham şu an Bodo ile yarı final oynayacak. Biz o maçta biraz şanslı olsak maç 6-2 falan biterdi.
Bence yaniliyoruz kadro derinliğimiz asla haftada iki maçı kaldıracak düzeyde değil

İlk 11 kalitesi olarak ligin üzerindeyiz ama klube içler acısı Avrupa'da başarı kovalasak su an ligide kaybediyorduk

Avrupa'da başarı için bizim ilk 11 kalitesine fenerin yedek klubesine ihtiyaç var

Kenardan maximen mert muldur kostic oğuz aydın irfancan osayi Yusuf gibi adamları oyuna sokabiliyorlar

Biz kenardan Sallai demirbay Yusuf Demir kutucu oyuna alıyoruz

Takım tek kulvara dönünce top oynamaya başladı doğrusu hayırlısı buydu başarı için geniş kaliteli klube sart

Kızım 10 Mayıs 2016 doğumlu 17.05 yada 19.05 tarihinde doğmasını çok istemiştim. 1 hafta erken geldi sıpa. 9 yaşına girecek ve Bu senede şampiyon olursak li olacağız inşallah 5 şampiyonluk görmüş olacak
Benim ilk oğlum 17.05.2010 doğumlu.

1 gece önce de fenerli kardeşlerim statlarını yakmışlardı :D

Fb 2000-01'de şampiyon oldu gitti 0 çekti sonraki sene Avrupa'da.Fb şampiyonluğu da yapı o zaman bu arkadaşa göre,hatta bu ülkeye Avrupa'dan kupa getiren tek kulüp GS.2000 dışındaki bütün şampiyonluklar şaibeli,hakemle yapıyla falan hatta o zaman.Alakasız şeyleri birbirine bağlayıp nasıl çarpıtıyor olayı herifler

Tumeri bilmemde, bugün koyu fenerli Md yardimcimiz geldi, Maraş gsstoreda bulamadım, antepte osimhen anahtarlığı varsa gittiğinde alabilir misin bizim oğlan çok istedi dedi. Galatasarayli olmuş çocuk, 5 yaşında. Kayseri maçı babasına 94. Dk dönmüş nasıl koydular ama size demiş😄 alıp hediye edicem

Tumeri bilmemde, bugün koyu fenerli Md yardimcimiz geldi, Maraş gsstoreda bulamadım, antepte osimhen anahtarlığı varsa gittiğinde alabilir misin bizim oğlan çok istedi dedi. Galatasarayli olmuş çocuk, 5 yaşında. Kayseri maçı babasına 94. Dk dönmüş nasıl koydular ama size demiş😄 alıp hediye edicem
Muazzam olay ya, her gün buna benzer durumlar işitiyoruz.

Maç sonu insanlar çıldırmışken sesleri bastırmak için müziği son ses açmaları acayip bir olay ya. Çoban koyunlarını rahatça güdüyor artık, muhalif ses yok. Şampiyonluklar kazanılır veya kazanılmaz fakat şu durumlara düşmeyiz düşüncesi bile rahatlatıyor beni.

Ali Şen
Aziz Yıldırım
Ali Koç

Diktatör rejim ile yönetilen bir kulüp, evlerden ırak.

Maç sonu insanlar çıldırmışken sesleri bastırmak için müziği son ses açmaları acayip bir olay ya. Çoban koyunlarını rahatça güdüyor artık, muhalif ses yok. Şampiyonluklar kazanılır veya kazanılmaz fakat şu durumlara düşmeyiz düşüncesi bile rahatlatıyor beni.

Ali Şen
Aziz Yıldırım
Ali Koç

Diktatör rejim ile yönetilen bir kulüp, evlerden ırak.
Gs parlementer sistem, fb tek adamlık rejimidir. Fark buradan geliyor zaten ama farkında değiller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt