- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.473
- 5.103
Nasıl olmasin ki.Kalpler kırık Dorukm
Keske ünsal olsa da ücümuz bir simsiki sarilsak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl olmasin ki.Kalpler kırık Dorukm
Fenerbahçe bir insan olsa ahanda bu olurdu ne eksik ne fazla tam tamına.
Fenerbahçe bir insan olsa ahanda bu olurdu ne eksik ne fazla tam tamına.
Bence yaniliyoruz kadro derinliğimiz asla haftada iki maçı kaldıracak düzeyde değilHocanın Avrupa rezaletini unutturması için 2 kupayı da alması lazım.
Ha benim içim yine soğumaz çünkü çok yakındık. Gerçekten bu sene Avrupa'da ciddi başarı gelebilirdi.
Evire çevire sahamızda yendiğimiz Tottenham şu an Bodo ile yarı final oynayacak. Biz o maçta biraz şanslı olsak maç 6-2 falan biterdi.
Benim ilk oğlum 17.05.2010 doğumlu.Kızım 10 Mayıs 2016 doğumlu 17.05 yada 19.05 tarihinde doğmasını çok istemiştim. 1 hafta erken geldi sıpa. 9 yaşına girecek ve Bu senede şampiyon olursak li olacağız inşallah 5 şampiyonluk görmüş olacak
Beyinsiz Tümer
Muazzam olay ya, her gün buna benzer durumlar işitiyoruz.Tumeri bilmemde, bugün koyu fenerli Md yardimcimiz geldi, Maraş gsstoreda bulamadım, antepte osimhen anahtarlığı varsa gittiğinde alabilir misin bizim oğlan çok istedi dedi. Galatasarayli olmuş çocuk, 5 yaşında. Kayseri maçı babasına 94. Dk dönmüş nasıl koydular ama size demişalıp hediye edicem
Gs parlementer sistem, fb tek adamlık rejimidir. Fark buradan geliyor zaten ama farkında değillerMaç sonu insanlar çıldırmışken sesleri bastırmak için müziği son ses açmaları acayip bir olay ya. Çoban koyunlarını rahatça güdüyor artık, muhalif ses yok. Şampiyonluklar kazanılır veya kazanılmaz fakat şu durumlara düşmeyiz düşüncesi bile rahatlatıyor beni.
Ali Şen
Aziz Yıldırım
Ali Koç
Diktatör rejim ile yönetilen bir kulüp, evlerden ırak.
Beyinsiz Tümer