Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam Avrupa'da başarılı değiliz son zamanlarda buna eyvallah da,Avrupa'da başarılı olmak niye sadece GS'nin göreviymiş gibi algılanıyor da bizim başarısızlıklar gündeme geliyor bu enteresan bir durum.Fb senelerdir saçma sapan takımlarla (Bizim 4 yediğimiz AZ'den bile kötü takımlarla) puan kasıyor,önüne gelen ilk adam gibi rakipte gümlüyor diye başarılı mı oluyor şimdi?Bjk'yi hiç saymıyorum,adamlar hala kendilerini 2017 yılında sanıyor biz ŞL'den lider çıktık falan kafasındalar,her yıl bunu kutluyorlar Aralık ayında :asd:
Yaw zaten yazdığın şekilde mantıklı insanlar olsalar, ilk 24'e kendimizi zor attık, Galatasaray dandik takımlara puan kaybetse de Tottenham'a falan o biçim çaktı, bizden iyiydiler demeleri lazım ama demezler.

Düşünüyorum taşınıyorum vura vura, tartışmasız üstün olarak, net şekilde galibiyet aldıkları, akılda kalan tek maçları yok bu sene ama sorsan yapı yüzünden.

Adamların tarihte yetiştirdiği efsaneleri Lefter. O da kendileri gibi şikeci. Galatasaray şampiyon olmasın diye penaltıyı dışarı atmış. Sanırım bir Bjk maçıydı. Efsaneleri bile şikeci. Ha bir de Rıdvan, Aykut, İsmail vs var kestane olarak.
Rahmetli Sinyor Can Bartu var sadece benim sevdiğim ve saygı duyduğum şahsen. Onun da bir saçmalığını görmedim. Allah rahmet eylesin.

50-60-70ler fbli
80ler dengeli
90lar 00lar 10lar GSli
Icardi, Osimhen dönemi asiri tek tarafli GSli. Fenerli çocuklar takim değiştiriyor o derece.

50 yas ustu toprak olunca %80e ulaşırız.

Fenerli olanlar zaten aslında Galatasaraylı ama babaları yüzünden söyleyemiyorlar

Sadece futbol değil dünyadaki her organizasyon da önce rakibine saygı duyup iyi analiz edeceksin nasıl geçerim zayıf yönleri neler diyeceksin ama rakibine de saplanıp kalmayacaksin kendini geliştirip daha iyisini yapmaya calisacaksin

Nokia bu yüzden battı ve Apple çıkıp piyasayı süpürdü

Burda bir kere fener veya Fenerbahçe dışında birşey yazıp rakibi elestirmedim
Bunlardaki Galatasaray ezikliği bitmediği sürece burnunun önünü görüp başarılı olamazlar 6s yazip kendilerini tatmin ediyorlar

Şansızlık demedim zaten transferleri yetiştirememek avrupa seviyesinde atletizmden uzak kadro kurmak idari başarısızlıktır bunlara okey veren hoca da dahil.
olay sadece atletizm değil ki renktaş, oyun mentalitesi çok önemli,en atletik oyuncuları alalım, merkezi boş bırak hurra dengesiz pres yap,sahaya çok geniş yayıl yine 50 tane kontra yeriz,fatih hoca taylanlı cicaldaulu kadro ile kapan çık tarzı oynadı,lider çıktık gruptan

Herifler bjk gibi sezon basinda havlu atsalar bu kadar keyifli olmayacak. Sirf bize malzeme cikarmak icin yapiyolar bence boyle malliklari. Ulan iyi ki var bu sikeciler ya.Dunden beri sacma sapan bi siritmayla geziyorum bu salaklar sayesinde. Cok komik adamlar ya. Winner olmamiza ragmen her zaman tedirgin her zaman konsantrasyon mottosunu ön planda tutuyoruz.bu herifler yillardir basarili olamamasina ragme, her sene sampiyon olacaz parolasiyla cikip sonunda göt olmalara doymuyolar. Nasil bi ozguven varsa heriflerde hala cozemedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ondan haberim yoktu fakat bilerek hukmen maglup olduklari bu maci duymustum.

Yakin zamandan da ozellikle Besiktas ile kapistigimiz 2003 senesinde Umit Ozat falan gol yerken siritiyordu, super gevsek oynamislardi. Gercekten igrenc bir camia, pislik yuvasi.. Biz de bunlarla ayni camur icine cekilmeye calisiliyoruz. Resmen futboldan soguttular.
O maçı hatırlıyorum.

Bunlar o kadar kompleksli ki sırf Galatasaray şampiyon olmasın diye o maçta bunlara gol attıktan sonra elini şortuna sokup tombala çeken Nouma’yı bile sineye çekmişlerdi.

yapı masalını bıraktılar, gerçekler gün yüzüne çıktı ve yüzleşiyorlar ama sezon bitti.

Şaşkınlıkla izliyorum bazı renkdaşlarımızı. Yav siz bunları tanımıyor musunuz, belli bir süre sonra yine başlarlar masallara, yalanlara. Bu kitleyi gütmeyi bırakırlar mı hiç. Hazmedemiyorlar çünkü , yalanlarla avunmak daha kolay geliyor

Ondan haberim yoktu fakat bilerek hukmen maglup olduklari bu maci duymustum.

Yakin zamandan da ozellikle Besiktas ile kapistigimiz 2003 senesinde Umit Ozat falan gol yerken siritiyordu, super gevsek oynamislardi. Gercekten igrenc bir camia, pislik yuvasi.. Biz de bunlarla ayni camur icine cekilmeye calisiliyoruz. Resmen futboldan soguttular.
Bu maç evet. Bu maçta Bjk'ye hükmen mağlup olmak için lisanssız oyuncu oynatıyor Fb. Ama hakem yine de oynatıyor tribünlerde olay çıkmasın diye vs. Sonra maçta kazara penaltı oluyor. Büyuk efsane Lefter topu dışarı atıyor ne olur ne olmaz diye. Öyle büyük bir camia. Alçaklık konusunda tabi.

Herifler bjk gibi sezon basinda havlu atsalar bu kadar keyifli olmayacak. Sirf bize malzeme cikarmak icin yapiyolar bence boyle malliklari. Ulan iyi ki var bu sikeciler ya.Dunden beri sacma sapan bi siritmayla geziyorum bu salaklar sayesinde. Cok komik adamlar ya. Winner olmamiza ragmen her zaman tedirgin her zaman konsantrasyon mottosunu ön planda tutuyoruz.bu herifler yillardir basarili olamamasina ragme, her sene sampiyon olacaz parolasiyla cikip sonunda göt olmalara doymuyolar. Nasil bi ozguven varsa heriflerde hala cozemedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ozguven degil hadsiz kibir var

Bu arkadaşın iyi bir insan olduğunu düşünüyorum ama konu Fb olunca hakkaten bağlamdan kopuyorlar tamamen.Şurda Ali Koç'a salladığı videoda bile satır aralarında Gs'ye dokundurma var,sanki biz bir cacık yapmamışız da sadece onlar başarısız olmuş gibi
Konu Fenerbahçe olunca en akıllısı bile anında başka bir evrene dikey geçiş yapıyor

2000-01 sampiyonu fb 2001-02 şl gruplarinda 0 çekti
2020-21 sampiyonu bjk 2021-22 sezonun şl gtuplarinda 0 çekti.

50-60-70ler fbli
80ler dengeli
90lar 00lar 10lar GSli
Icardi, Osimhen dönemi asiri tek tarafli GSli. Fenerli çocuklar takim değiştiriyor o derece.

50 yas ustu toprak olunca %80e ulaşırız.
70lerde metin oktay sayesınde biraz denge var gibi ama diger tespitler cok dogru
benim arkadas cevremde şansıma hepsi fenerli hemde holigan boyuttalar
geçen gün birtanesının cocugu var daha 2 3 yasında tek tük kelimeler biliyor anne baba dede birde diyor piç icardi ögrenmiş : )
babası delleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt