Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocamizla sulh yaptiniz sonunda heaimparator okan buruk hocanın askerleriyiz
Hocamizla sulh yaptiniz sonunda hea
Ben 1 günle kaçırdım üstad. 18.05 doğumluyum. Babam 17.05 annem 19.05 doğumlu araya almışlar beniKızım 10 Mayıs 2016 doğumlu 17.05 yada 19.05 tarihinde doğmasını çok istemiştim. 1 hafta erken geldi sıpa. 9 yaşına girecek ve Bu senede şampiyon olursak li olacağız inşallah 5 şampiyonluk görmüş olacak
Dikkat, izleyeceğiniz görüntüler başkası adına utanma hisleri içermektedir.
Heh işte böyle olimparator okan buruk hocanın askerleriyiz
Dikkat, izleyeceğiniz görüntüler başkası adına utanma hisleri içermektedir.
Alex de Hagi'den iyi diyorlardı,kafa değişmiyor bu heriflerdeAbi işin aslı şu, En Nesyri isterse Osimhen'in 3 katı gol atmış olsun, aynı klasmanda değiller. Osimhen dünyanın en iyi 4-5 satraforundan biri bu çok net. Böyle bir karşılaştırmayı yalnızca bu herifler yapabilir zaten.
Tamam da ne konuda "iyi" olduğunu belirtmiyorlar ki?Alex de Hagi'den iyi diyorlardı,kafa değişmiyor bu heriflerde
Osimhen tabiki topçu değildir. Gsc olarak içinden geçilmişliği vardır kendisinin.Bunlarda bu mallık oldukça daha çok yıldız takarız.
Neyse uyandırmayın. Osimhen topçu değildir, Cenk Tosun’u alsaydık keşke.
Sahtekarlık konusunda Hagi den iyi olduğunu düşünüyorum.Tamam da ne konuda "iyi" olduğunu belirtmiyorlar ki?
Belki de pastel boyama konusunda iyi Alex Hagi'den? Ya da ebru sanatında?
Hemen neden yargılıyon?
Bravo.Sahtekarlık konusunda Hagi den iyi olduğunu düşünüyorum.