Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar cepte 24 puanla basliyor ustune ayni rakipler bize ekstra motivasyonla oynuyor kesin celme takiyor Galatasarayin ligde 1 tane yakin oldugu kulup yok ( eyup dediler berabere kaldik ) - Yetmezmis gibi hakemlerle eyyamin dibine vuruyorlar yok abi yine olmuyor yine olmuyor ..
Bu sartlarda samimi soyluyorum ali koc yerine bizim dursun baskan gibi siradan biri gelsin bunlar senelerce ilk 3e giremez ..Hicbirinin gotu yemez ali kocu kovmaya hepsi kolpadan bagiriyor

büyük oğlum 15 yaşında. 8 şampiyonluk gördü ama 6 tanesini hatırlıyor bu 6. şampiyonluk turu olacak.

ama küçük oğlum 5 yaşında bu 3.şampiyonluk turu olacak. aklı yettiğinden beri hep şampiyon oluyoruz. Bu çok tehlikeli çocuk kaybetmeyi de öğrenmeli. Acaba 1 2 yıl şampiyonluk detoksuna mı girsek. Hep biz şampiyon oluyoruz sanıyor, bu yaşta bir çocuk kaybetmeyi de öğrenmeli :D
F1 izlet. Ferrari'ye alıştır ve gerisini akışına bırak 🫂

İfb'nin hoca adayları tahminim; bielsa,vitor,Ersun,emre,İsmail,volkan
Golcü adayı pavlidis

Onu demiyorlar ki,çocuklar ağlıyor Ali Koç istifa utanmıyor musun diyorlar.Çocuklar ağlıyor bizi şampiyon yapın babında demiyorlar gibi geldi bana
bu çocuklara gram acımıyorum bunlar bizim maçta İstiklal marşı okunurken 6 işareti yapan veletler gerçi bunları febeli yapan büyüklerinin muhtemelen babalarının günahını çekiyorlar ama yapacak birşey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt