Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
İnşallahSezon başı herkez öldük bittik derken tarihimizin en rahat şampiyonluğu en az 15 puan fark bekliyorum demiştim gelecek senede şampiyon olacağız![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallahSezon başı herkez öldük bittik derken tarihimizin en rahat şampiyonluğu en az 15 puan fark bekliyorum demiştim gelecek senede şampiyon olacağız![]()
F1 izlet. Ferrari'ye alıştır ve gerisini akışına bırakbüyük oğlum 15 yaşında. 8 şampiyonluk gördü ama 6 tanesini hatırlıyor bu 6. şampiyonluk turu olacak.
ama küçük oğlum 5 yaşında bu 3.şampiyonluk turu olacak. aklı yettiğinden beri hep şampiyon oluyoruz. Bu çok tehlikeli çocuk kaybetmeyi de öğrenmeli. Acaba 1 2 yıl şampiyonluk detoksuna mı girsek. Hep biz şampiyon oluyoruz sanıyor, bu yaşta bir çocuk kaybetmeyi de öğrenmeli![]()
bu çocuklara gram acımıyorum bunlar bizim maçta İstiklal marşı okunurken 6 işareti yapan veletler gerçi bunları febeli yapan büyüklerinin muhtemelen babalarının günahını çekiyorlar ama yapacak birşey yokOnu demiyorlar ki,çocuklar ağlıyor Ali Koç istifa utanmıyor musun diyorlar.Çocuklar ağlıyor bizi şampiyon yapın babında demiyorlar gibi geldi bana
Vlahovic peşinde kosacaklar yazın o bariz.İfb'nin hoca adayları tahminim; bielsa,vitor,Ersun,emre,İsmail,volkan
Golcü adayı pavlidis
Boşa vakit kaybı olur. Alsınlar pavlidisi tam fenerlik oyuncu atar 3-5 gol bu davari bir b.k sanatlar.Vlahovic peşinde kosacaklar yazın o bariz.