- 12 Haziran 2015
- 36.373
- 32.027
- 2.693
Yok, Hatay maçı olmasa şampiyonluğu bize veriyordu. O sezonun intikamı alınmalı ahbBergeni begenionmu teknik adamligina
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok, Hatay maçı olmasa şampiyonluğu bize veriyordu. O sezonun intikamı alınmalı ahbBergeni begenionmu teknik adamligina
Bu hangi sezon yav
Ilk yarı gerildik ama biraz makarayı hakettik
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Yemin ederim bu adam dalga geçiyor bunlarla hani çok zengin olursun eğlenecek bişey bulamazsın kendine fanteziler ararsın ya hah işte bu o durum fenerbahçe ali koçun kişisel fantezisi olmuş ve bundan zevk alıyor adamHahahah bu ne ya![]()
Yüzme bilmeyen Ahmet Ercanlar ile @Temmuz Kayalar denize düşsse ve bir tanesini kurtarma hakkın olsa hangisini kurtarırsın?Ebedi dostumuz Kederbahçe'lilere selam ederim.
Sezon başı 15 puan fark atarak ligi bitireceğiz demiştim transfer nöbeti arşivlerindende bu söylemim çıkar halende bu senaryonun olacağını düşünüyorum ama tedbirinde elden bırakmamak lazım fener fena dağıldı daha puan verirlerTam tersi olacak bence
Çok şükür yüzme bilmiyorum.Yüzme bilmeyen Ahmet Ercanlar ile @Temmuz Kayalar denize düşsse ve bir tanesini kurtarma hakkın olsa hangisini kurtarırsın?
Aziz gelirse tüm tuşlara basar. Şikenin kralını yapar sonrada yaptımsa fener için yaptım der. Hâlâ söylüyorum bize Ergin Atamanın başkan olarak gelmesi lazım. Fener nefreti başka hiçbir Galatasaraylıda yoktur. Anca o baş eder
Yarım kalan hikaye nasıl oluyor lan adam yıllarca koyun gibi güttü bunları
O sene 3 kırmızı kartla bitirmesi gereken ama 1 tane bile kırmızı kart görmediği, üstüne rakibin ekstra hakem zulmüne uğradığı maçlardan sonra bile hakem diye ağlayıp bir sonraki haftanın hakemini baskı altına almaya başlayan, en az 30 haram puan alıp hala hakem diye ağlayan Sergen fbye gelirse bunun 50 katını görürüz, Joseyi arar hale geliriz bu konuda.Yok, Hatay maçı olmasa şampiyonluğu bize veriyordu. O sezonun intikamı alınmalı