Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün sevindim ettim 1, 2 saat falan şimdi bakıyorum da bitmiş arkadaş sevincim. Cidden bize kallavi bi rakip felan lazım ivedi şekilde, bunların sadece ismi kalmış rakip diye, o da hiç şey etmiyor artık. Bakkaldan 200 TL'ye almış gibi götürüyordu Muslera kupayı otobüse, eskiden rekabet olduğundan pamuklara sarardık, n'olur n'olmaz düşmesin diye 2 kişi taşırdı.

Dün sevindim ettim 1, 2 saat falan şimdi bakıyorum da bitmiş arkadaş sevincim. Cidden bize kallavi bi rakip felan lazım ivedi şekilde, bunların sadece ismi kalmış rakip diye, o da hiç şey etmiyor artık. Bakkaldan 200 TL'ye almış gibi götürüyordu Muslera kupayı otobüse, eskiden rekabet olduğundan pamuklara sarardık, n'olur n'olmaz düşmesin diye 2 kişi taşırdı.
Yoo gayet sevincimiz devam ediyor,Fb uzun süredir başarısız olsa da aramızda Bayern ve diğerleri kadar mali fark da taraftar farkı da yok.Bu güdülemeyi bıraktığımız an bize yetişirler.Bozmadan devam

Dünkü oynadığımız takım hafif sıklet gibi kaldı yanımızda daha kırmızı kart ve iki penaltı verilmedi

İş yerimde fenerli biri Türkiye kupasını helaliyle hakkınızla mı aldığınızı sanıyorsunuz tarzında konuştu..hiç muhatap dahi almadım..geçmişte de hakemlerden şikayet etmek modaydı ama şimdi toplumun her kesiminde rakibin başarısını karalama kültürü oluştu..kimse başarısızlığı sahiplenmiyor..ali koç sonrası medya gücü ile yaptığı algılar ile oluşan bu kültür şu an Türk futbolunun kanseri artık.rakip takım taraftar kitlesi topkeyün gerçeklikten kopmuşlar.bu yüzden her ne kadar ali koç ile fener başarısızlığı bizim işimize gelse de futbol ikliminin değişmesi adına ali koç un gitmesini tercih ederim.

Yoo gayet sevincimiz devam ediyor,Fb uzun süredir başarısız olsa da aramızda Bayern ve diğerleri kadar mali fark da taraftar farkı da yok.Bu güdülemeyi bıraktığımız an bize yetişirler.Bozmadan devam
Ben demiyorum salalım falan rengo, nerede olurlarsa olsunlar kafalarına vurmaya devam !! Rekabet aradığımı hissettim, hepsi bu. O şekilde tadı daha bir güzeldi kupaların.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt