Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 21.746
- 16.203
- 2.228
Gelecek sezon sonunda fenerlilerin ana avrat küfredecegi yeni astronot buymus reis.Bu herif kim la yine mi astrolog çikti![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelecek sezon sonunda fenerlilerin ana avrat küfredecegi yeni astronot buymus reis.Bu herif kim la yine mi astrolog çikti![]()
Mumkun degil, oyle bir ofke ortaminda taraftara yaklasacak yerlere cikmaz bile.
Ayrica oyle bir seyi dusunmek bile korkutucu, ne lig kalir, ne bisey. Basbaya iptal ederler her seyi 1 2 sezon
Aslında bunu analiz edecek kapasiteleri var da o kadar Egolu insanlar ki zaten egolarından dolayı Fenerbahçeyi tutuyorlar gururlarına yediremiyorlar geçirdiklerini başarısız olduklarını kabullenemiyorlar"Basiretsizlik" ve "kötülük yüzünden işlerinin ters gitmesi" değil de, "çağ dışı kalmak" ve "enerji ve konsantrasyonlarını ısrarla yanlış yere yönlendirmek" diyelim biz ona, daha rasyonel olsun.
Çağ dışı kalma konusu;
Fb hala daha 1970ler kafası ile yönetiliyor. Son 30 yıldır falan bu çalışmıyor ama ısrarla görmek istemiyorlar. (Şimdi şimdi biraz uyanmaya başladı gibiler).
Bir adam gelsin, süper kahraman gibi, cebinde 200 m euro olsun, iyi oyuncular alsın, bizi kurtarsın.
Bir TD bulalım, yılda 25 m euro verelim, bizi şampiyon yapsın.
Sonra o 200 m eurosu olan adamı hatalarında eleştiremiyorlar bile. Çünkü muhtaçlık psikolojisi var.
Bu iş bu kadar kolay bir şey mi yahu? Böyle yönetilen bir camia nasıl başarılı olsun?
Enerjiyi doğru yere yönlendirme konusu;
Gs lig tarihinin en büyük farkını açtı değil mi? 6 şampiyonluk.
Böyle olunca Fb neye yöneldi? 1959 öncesi şampiyonluklara.
Halbuki son 40 yılda Gs tarafından domine edildikleri gerçeği ile yüzleşip, 'bunu nasıl düzeltebilirim' konusuna yoğunlaşıp, önlerine baksalar, başarı eninde sonunda gelecek. Bu kadar basit ya.
Ama ne yapıyorlar, Gs arayı açınca 1959 öncesi yerel turnuvaları saydıracaklar ki sözde sayısal olarak Gs'ı yakalamak için.
Oğlum siz olayı çok yanlış anladınız. Konu Gs'ı yakalamak ise, çözüm bu değil.
Ya bugünün tarihi ne, 22 Mayıs 2025 Perşembe.
Bugün karar çıksa ve Fb'in 1959 yılı öncesi sözde şampiyonlukları haksız şekilde sayılsa, 23 Mayıs 2025 Cuma sabahı ne değişmiş olacak?
Gs yine son 40 yılı domine etmiş, arayı uzay açmış, taraftar sayısında katlanarak büyüyen, kendi hocalarını bünyesinden çıkaran, huzurlu, Türkiye'nin en başarılı futbol kulübü olmaya aynı 22 Mayıs 2025 tarihinde olduğu gibi, kaldığı yerden devam edecek.
Sen de GS'a yetiştim sanacaksın ama aslında camianın tüm enerjisini saçma sapan bir şeye kanalize ettiğin ile kalacaksın. Gs ise önüne bakacak ve yine max 10 yıl içinde, Fb'in bürokrasi ile saydırdığı uyduruk turnuva birinciliklerine rağmen, yine 5-6 şampiyonluk öne geçecek.
Bu kafayla yönetilen kulüp nasıl başarılı olabilir? Fb bitmiş ya.
Büyük çoğunluğuna katılmakla beraber, sadece şunu eklemek istiyorum;Aslında bunu analiz edecek kapasiteleri var da o kadar Egolu insanlar ki zaten egolarından dolayı Fenerbahçeyi tutuyorlar gururlarına yediremiyorlar geçirdiklerini başarısız olduklarını kabullenemiyorlar
Hani bir oyunda başarısız olduğu zaman hemen hileye başvuran çocuklar olur ya ya da gidip parasıyla kendisine avantaj sağlayacak eşyalar satın alan kolay yoldan öne geçmeye çalışan. Aslında oturup birkaç video izleyip nerede yanlış yapıyorum nasıl düzeltebilirim diye buna kafa yormak yerine.
Öte yandan bu işin kolayına kaçmaları hep belden aşağı oynamaları bence bizim camiayı ekstra teşvik ediyor bunlar ne zaman çirkinleşse biz daha çok reaksiyon gösterip daha başarılı oluyoruz tarihimizde başarılara bak hep Fenerbahçe’nin ekstra para harcadığı her türlü yola başvurdu dönemlere denk gelmiştir
Olayın bizim açımızdan perspektifine bakacak olursak artık rekabet düzeyini geçti bu mesele . biz artık fenerbahçe ile rekabet eden değil kendimizle rekabet eden bir camia haline geldik dolayısıyla her sene daha üzerine çıkmak istiyorsak sene sonunda yaptığımız hataları doğru analiz Edip bunları düzeltmek üzerine yoğunlaşmalıyız mesela bu sene neden Avrupa’da başarısız olduk buna yoğunlaşırsak gerçekten Özlenen başarıların gelebileceğini inanıyorum mesele artık Türkiye’de şampiyon olmaktan çıktı.
Beşinci yıldız bu açıdan bence çok önemliydi çünkü bizim hedeflediğimiz bir başarı kalmadı gibi bir şey . beşinci yıldızı aldık artık Galatasaray taraftarını ve camiasını yönetim de dahil olmak üzere tatmin edecek Avrupa dışında bir şey yok
Ligte bizi zorlayacak ekip olmazsa kendimizi geliştiremeyizBüyük çoğunluğuna katılmakla beraber, sadece şunu eklemek istiyorum;
Benim beklentim, Gs'ın camia olarak her zaman öncelikli hedefinin yerel ligi domine etmek olmasıdır.
Her zaman her şeyden önce her koşulda ana hedef Türkiye ligi olmalıdır.
En büyük hedef ise Avrupa'da başarı olmalıdır.
Yerel ligin içinden geçmeden Avrupa'da başarının gelmesi imkansızdır zira.
Adnan Polat kiralamamis, çalmıştı o sene. Hangover gibi getirdi stada, ceza yedik psikolojisini bozduk hayvanın diye.![]()

Dedigin gibi cevabi hep yanlis yerlerde ariyorlar. Herhangi bir azili fener dusmani Galatasaray taraftari fener klubunu daha iyi yonetir. Yoneticilik yetenekleri, bilgisi olmasa hatta issiz bile olsa daha iyi yonetir."Basiretsizlik" ve "kötülük yüzünden işlerinin ters gitmesi" değil de, "çağ dışı kalmak" ve "enerji ve konsantrasyonlarını ısrarla yanlış yere yönlendirmek" diyelim biz ona, daha rasyonel olsun.
Çağ dışı kalma konusu;
Fb hala daha 1970ler kafası ile yönetiliyor. Son 30 yıldır falan bu çalışmıyor ama ısrarla görmek istemiyorlar. (Şimdi şimdi biraz uyanmaya başladı gibiler).
Bir adam gelsin, süper kahraman gibi, cebinde 200 m euro olsun, iyi oyuncular alsın, bizi kurtarsın.
Bir TD bulalım, yılda 25 m euro verelim, bizi şampiyon yapsın.
Sonra o 200 m eurosu olan adamı hatalarında eleştiremiyorlar bile. Çünkü muhtaçlık psikolojisi var.
Bu iş bu kadar kolay bir şey mi yahu? Böyle yönetilen bir camia nasıl başarılı olsun?
Enerjiyi doğru yere yönlendirme konusu;
Gs lig tarihinin en büyük farkını açtı değil mi? 6 şampiyonluk.
Böyle olunca Fb neye yöneldi? 1959 öncesi şampiyonluklara.
Halbuki son 40 yılda Gs tarafından domine edildikleri gerçeği ile yüzleşip, 'bunu nasıl düzeltebilirim' konusuna yoğunlaşıp, önlerine baksalar, başarı eninde sonunda gelecek. Bu kadar basit ya.
Ama ne yapıyorlar, Gs arayı açınca 1959 öncesi yerel turnuvaları saydıracaklar ki sözde sayısal olarak Gs'ı yakalamak için.
Oğlum siz olayı çok yanlış anladınız. Konu Gs'ı yakalamak ise, çözüm bu değil.
Ya bugünün tarihi ne, 22 Mayıs 2025 Perşembe.
Bugün karar çıksa ve Fb'in 1959 yılı öncesi sözde şampiyonlukları haksız şekilde sayılsa, 23 Mayıs 2025 Cuma sabahı ne değişmiş olacak?
Gs yine son 40 yılı domine etmiş, arayı uzay açmış, taraftar sayısında katlanarak büyüyen, kendi hocalarını bünyesinden çıkaran, huzurlu, Türkiye'nin en başarılı futbol kulübü olmaya aynı 22 Mayıs 2025 tarihinde olduğu gibi, kaldığı yerden devam edecek.
Sen de GS'a yetiştim sanacaksın ama aslında camianın tüm enerjisini saçma sapan bir şeye kanalize ettiğin ile kalacaksın. Gs ise önüne bakacak ve yine max 10 yıl içinde, Fb'in bürokrasi ile saydırdığı uyduruk turnuva birinciliklerine rağmen, yine 5-6 şampiyonluk öne geçecek.
Bu kafayla yönetilen kulüp nasıl başarılı olabilir? Fb bitmiş ya.
İşin tuhafı adamları 5 yıldızlı sanan taraftarları var geçen gün biri cumhurbaşkanı arkanızda sizin dedi reis diyorum adam sizin kongre üyeniz onada inanmıyorHassittir lan oradan kavat