Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2si olmus 2si olmamış. Brugge kalmis o da %99 2. olacak. Fener seri sonu olmus diyebiliriz.

Ulan bu kadar salaklık fazla be. 30 maçı önce oynamışız diyor adam. Geri kalan 60 maç ne oluyor mesela. Sanki toplamda 35-40 maç var. Artık iyice zıvanadan çıktılar. Geçen bir arkadaş 2000 'r kadar biz sizden çok şampiyon olduk dedi saydım bizim bir fazlamız var. Sonra 2000-2014 arası biz öndeyiz dedi saydım eşitlik var. Adamlar artık gerçek ve yanlışı ayırt edemiyor.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

megs-slap-slap.gif

En az 3 ihtimalin gerçekleşmesi gerekiyormuş ama inşallah 5 ihtimalde gerçekleşmez. Ya da 3. ihtimal tam gerçekleşecekken son dk golüyle gerçekleşmese daha mı güzel olur? Bilemedim ya.
Sadece nice kazandı diğerlerinin hiçbiri olmadı seri başı olamadı bunlar o zaman

Ulan bu kadar salaklık fazla be. 30 maçı önce oynamışız diyor adam. Geri kalan 60 maç ne oluyor mesela. Sanki toplamda 35-40 maç var. Artık iyice zıvanadan çıktılar. Geçen bir arkadaş 2000 'r kadar biz sizden çok şampiyon olduk dedi saydım bizim bir fazlamız var. Sonra 2000-2014 arası biz öndeyiz dedi saydım eşitlik var. Adamlar artık gerçek ve yanlışı ayırt edemiyor.
Bu zihniyeti Türkiye’ye AKP yerleştirdi aslında bunlar tam ak Parti zihniyetinde insanlar kolay yoldan zengin olalım kolay yoldan başarıya ulaşalım, her türlü illegal aktiviteyi yapalım ama rakibimizI suçlayıp onlara Çamur atalım.

Her daim yalan söyleyip çok bagiralim. Nasıl olsa sesi çok çıkan haklıdır

Şampiyonlar ligi de bu sezon harbi harbi şampiyonlar ligi he

Bu zihniyeti Türkiye’ye AKP yerleştirdi aslında bunlar tam ak Parti zihniyetinde insanlar kolay yoldan zengin olalım kolay yoldan başarıya ulaşalım, her türlü illegal aktiviteyi yapalım ama rakibimizI suçlayıp onlara Çamur atalım.

Her daim yalan söyleyip çok bagiralim. Nasıl olsa sesi çok çıkan haklıdır
Alakasız ve absürt bir benzetme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt