Ali Burak Uz
10 Numara!
- 28 Temmuz 2011
- 10.064
- 15.621
- 2.613
Ulan son hafta ne güldük ya hohahahah
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yanılmak değil herif baya bilinçli olarak yalan hikaye anlatıyor yüzbaşı şeyi çıkarttık falan diyor bu nasıl yanılma. 30 yıl önce bir maçı 3-1 kazanmıştık falan dersin ama 2-1 bitmiştir falan hadi bu yanılmadır da 3 yıldızı ilk biz kazandık nedir?Önder Özen Metin Tekin'le yaptığı yayında, öncesinde söylediği 3. yıldız sözlerini "Hata" olarak nitelendirdi, yanılmış olduğunu kabul etti.
:crushed:
vallahi gsli yazmış sandım o maddeyi okuyuncaYeni çıkan takımlar 25 futbolcu gönderip 30 futbolcu alıyor yani yepyeni, çok kısa süredir beraber çalışan, süper lige henüz alışmamış, uyum sorunu olan takımlar oluyor. Sezon başında bu tip takımlarla oynamayı dezavantaj mı görüyor?
Şimdi size fikstür şikesini açıklıyorum: FB'yi maça çıkartıyorlar ya maça. Koskoca fbyi maça çıkartıyorlar inanabiliyor musunuz? Direkt 3 puanı vermeleri gereken takıma maç yaptırtıyorlar utanmadan, fbyi neden fikstüre dahil ediyorlar kardeşim.vallahi gsli yazmış sandım o maddeyi okuyunca
Bunlari susturmak icin 6. yildizi takmak lazim onlar ''6. yildizi'' kazanmadan baska turlu susmiyacaklari belli.
Bu da bir risiko tabiHocam 6. yıldızı taksak da bunlarla hala 4. yıldızınız bile yok diye dalga geçmek lazım.
Hırsıza hırsız olduğunu unutturursan sana ahlak satar çünkü. Öyle de bir kitle.
Bunlari susturmak icin 6. yildizi takmak lazim onlar ''6. yildizi'' kazanmadan baska turlu susmiyacaklari belli.
Bi 6-0 kalir dogru. Olsun o kadari.6 yı taksanda susmazlar
Twitterda karşıma hep bu çıkıyor fb sayfalarında, acaba Ali Koç mu yayınlatıyor?Serginho yoksa bu doğru mu? @Sergen Zeren