Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SAÇ la takıla takıla onun gibi olmuş işteÖnder Özen'in dediklerini yeni gördüm, zaten holigan moduna geçmişti yaptığı yorumlarla ama münasip yerinden anı uydurup tarihi yeniden yazacak kadar akli melekelerini kaybettiğinin farkında değildim.
bence bunların hepsini fb'ye zarar versinler diye piyasaya biz saldık sanırım ya.Önder Özen'in dediklerini yeni gördüm, zaten holigan moduna geçmişti yaptığı yorumlarla ama münasip yerinden anı uydurup tarihi yeniden yazacak kadar akli melekelerini kaybettiğinin farkında değildim.
Ertesi hafta gelip bizi yenmişler. Allah Okan hocadan bu konuda razı olsun. Bunlara karşı şanssızligimizi öyle ya da boyle kirdikYanlışım yoksa fener 89 90 91 gibi Sigma'dan filan 7 yiyordu
Adam aşiret ya fb çok büyük yanlış yaptı hphahaha..
Bu video kolpa yav, tüm detaylar yalan
İnanan çıkar mı diye çekmiş
Adan sağlam trollemiş.
Birazcık detaylı dinleseniz büyük dalga geçtiğini anlarsınız tüm anlattığı herşey uydurma. Videoda 1 tane doğru bilgi yok.
Hahahah mk ilkokul çocuğu
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha cok dalga gecmek amacli cekmis gibi sanki.Bu video kolpa yav, tüm detaylar yalan
İnanan çıkar mı diye çekmiş
Ne demis?Önder Özen'in dediklerini yeni gördüm, zaten holigan moduna geçmişti yaptığı yorumlarla ama münasip yerinden anı uydurup tarihi yeniden yazacak kadar akli melekelerini kaybettiğinin farkında değildim.