Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üçüncü yıldızı ilk biz taktığımızda bu ezikler ne yapacaklarını şaşırmış ve ligin son maçına samanyolu gibi her tarafı yıldızlarla donatılmış formayla çıkmışlardı. Koduğumun beyinsiz eziği, aradan yıllar geçince gerçek tarihi unutturabileceklerini sanıyorlar.

Fenerde bir tane yildiz yok yildizi gectim takim oyununa katkisi olan
Dzekodan baska oyuncu yok
Geri kalanlarin hepsi kendine oynuyor sorun burds
O beğenmedikleri Dzeko ve Tadic'i çok arar bunlar

Adamlar geçen sene ve bu sene bunları yarışta tutan adamlardı

İstedikleri kadar eleştirsinler ama bu adamların takım oyununa çok etkileri vardı

Ama fb'liler futboldan anlamadıkları için onlara maximen talisca gibi isimler daha güzel geliyor

Bu kafayla devam etsinler sıkıntı yok

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunuda bir dernekten kovmuslar. Fener taraftarı aşırı saldırgan halde. Arada bunada dayak atılırsa şaşırmam.
IMG_20250520_225427.webp

bayıldımm

north-korea-gif-2.gif

Önder Özen Metin Tekin'le yaptığı yayında, öncesinde söylediği 3. yıldız sözlerini "Hata" olarak nitelendirdi, yanılmış olduğunu kabul etti.

O beğenmedikleri Dzeko ve Tadic'i çok arar bunlar

Adamlar geçen sene ve bu sene bunları yarışta tutan adamlardı

İstedikleri kadar eleştirsinler ama bu adamların takım oyununa çok etkileri vardı

Ama fb'liler futboldan anlamadıkları için onlara maximen talisca gibi isimler daha güzel geliyor

Bu kafayla devam etsinler sıkıntı yok

Tadic konusunda sana katılmıyorum kalcasini dayayıp oyunu yavaslatan modasi gecmis bir oyuncu ben bu tip adamlari hic sevmem

Geçen sene çok faydalı oynadı

Evet bu sene epey saldı ama geçen sene yarışta tuttu bunları

Hocam tadic fenerde parliyor
Cunku gecen sene fener takimi tank gibiydi pozisyon uretmek icin
Tadice mahkum oynadilar tum oyun tadic ve irfandan dondu
Bu sene maximen talisca oguz filan gelince oyun biraz hizlandi tadic patladi mesela bizde olsa tadic topu takip ederken kalp krizi geçirir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt