Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önder Özen Metin Tekin'le yaptığı yayında, öncesinde söylediği 3. yıldız sözlerini "Hata" olarak nitelendirdi, yanılmış olduğunu kabul etti.
Bu yanılmak değil herif baya bilinçli olarak yalan hikaye anlatıyor yüzbaşı şeyi çıkarttık falan diyor bu nasıl yanılma. 30 yıl önce bir maçı 3-1 kazanmıştık falan dersin ama 2-1 bitmiştir falan hadi bu yanılmadır da 3 yıldızı ilk biz kazandık nedir?

Yeni çıkan takımlar 25 futbolcu gönderip 30 futbolcu alıyor yani yepyeni, çok kısa süredir beraber çalışan, süper lige henüz alışmamış, uyum sorunu olan takımlar oluyor. Sezon başında bu tip takımlarla oynamayı dezavantaj mı görüyor?

Yeni çıkan takımlar 25 futbolcu gönderip 30 futbolcu alıyor yani yepyeni, çok kısa süredir beraber çalışan, süper lige henüz alışmamış, uyum sorunu olan takımlar oluyor. Sezon başında bu tip takımlarla oynamayı dezavantaj mı görüyor?
vallahi gsli yazmış sandım o maddeyi okuyunca

vallahi gsli yazmış sandım o maddeyi okuyunca
Şimdi size fikstür şikesini açıklıyorum: FB'yi maça çıkartıyorlar ya maça. Koskoca fbyi maça çıkartıyorlar inanabiliyor musunuz? Direkt 3 puanı vermeleri gereken takıma maç yaptırtıyorlar utanmadan, fbyi neden fikstüre dahil ediyorlar kardeşim.

Bunlari susturmak icin 6. yildizi takmak lazim onlar ''6. yildizi'' kazanmadan baska turlu susmiyacaklari belli.

Hocam 6. yıldızı taksak da bunlarla hala 4. yıldızınız bile yok diye dalga geçmek lazım.

Hırsıza hırsız olduğunu unutturursan sana ahlak satar çünkü. Öyle de bir kitle.

Hocam 6. yıldızı taksak da bunlarla hala 4. yıldızınız bile yok diye dalga geçmek lazım.

Hırsıza hırsız olduğunu unutturursan sana ahlak satar çünkü. Öyle de bir kitle.
Bu da bir risiko tabi

Saglam koymak icin onlar 2 sampiyonluk yasamadan biz 5 sampiyonluk yasayalim istiyorum. Hayali evrenlerinde bile kazanan biz olalim istiyorum.

Twitterda karşıma hep bu çıkıyor fb sayfalarında, acaba Ali Koç mu yayınlatıyor? :D Serginho yoksa bu doğru mu? @Sergen Zeren

Rulette hep aynı renge oynayanlar gibiler. Sürekli siyaha oynuyorlar ama sürekli kırmızı geliyor. Mantığı var mi var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt