Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa ülkelerinden kimse bir Türk takimini ligine almaz. Türk takimini birak, hic bir takim baska ülkenin ligine transfer oldugu olmusmudur simdiye kadar? Swansea ve Cardiffi saymiyorum. Galler sonucta UKe bagli.
monaco fransa liginde oynuyor
andorra ispanya 2. liginde oynuyor

bülent uslu fb space odasında sjsjsjdjdjjd

Şu sohbet odasını dinliyorum
Cidden hasta bunlar

bjkli bir tvci twit atmış “bizi doğrarken gülüyordunuz” diye
Bunlar arkasından bi dolu saydırdılar adamın

Sonra adam geldi, konuştu konuştu, birçok pozisyonda sorun olmadığını kabul ettiler :))

sonra adam konuyu aldı Galatasaray sivas maçına getirdi, “var kayıtları yayınlanınca orda anladık tezgahı, 3-5 maç hakemlerle aldılar, yoksa siz de biz de yarıştaydık” dedi
Hepsi de koyun gibi dinledi, sonra evet hep Galatasaray’ın tezgahı, kaosta hep onlar kazanır dediler

Bunlar hasta ve isteyen istediği gibi güdüyor bunları
Tüm kuşlar birlik oldu şu anda, suçlunun Galatasaray olduğuna karar verdiler

Su masa etrafında yalnız ne yedik temalı karikatürü yalnız ne ağladık şeklinde çevirebilecek bir renktaşım yok mu?

Şu space odasını dinliyim dedim Beşiktaşlı herifin teki konuyu söylendiğini bile duymadığım İnan Kıraç'ın "Galatasaray'a bir şey olursa Almanya'dan takım aldık, adını Galatasaray koyar, orada oynarız" gibi bir açıklamasına getirdi . Savcıları göreve çağırdı, "Ülkeye ne olacak İnan Bey?" diye sordu. Kafayı yemiş bunlar, ruh hastası hepsi.

Adam Cumhurbaşkanına savcılarını görevlendir, futbola el koy diyor. Nereden tutsan elinde kalır bunlar medyadan ekmek yiyen adamlar ama bilgi seviyesi ortaokul terk. Kuvvetler ayrılığını 6. sınıfta öğretiyorlar birader, TFF de özerk kurum babanın çiftliği değil. Alıştınız gerçi hırsızlığa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt