Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanliz bütün fbliler erdogana söyleniyor. Büyük tehdit bu. dikkat etmeliyiz
febeliler ve tehdit belediye seçimlerinden önce başşak benim takımım şampiyon olsun isterim dedi başşak Galatasaray ile çekişirken sonuçları gördük.febeyi kayırıcam diye kimse Galatasarayı harcayamaz

Hiçbir şey olmaz. En fazla Ali Palabıyık harcanır, MHK harcanır. Kimse müdahale edemez seçim üstü.
o da olmaz. en fazla ali palabıyık'a birkaç hafta maç vermezler. iki tivit atıldı iki şovmen yorum yaptı diye yer yerinden oynadı havası yaratılıyor ama gerçek hayatta karşılıgı yok bunların.

çok fenerli tanıdım, iyi adamlar, konu futbol olunca s.ke sürülecek akılları, azıcık sızlayacak vicdanları, dillerinin kemiği yok

enteresan bi oluşum, sevenine bonzai etkisi yaratıyor
Kuzenim var hasta Besiktasli, soyle der:
"Ben once insanim sonra Besiktasliyim, ama Fenerliler once Fenerli sonra insan."
Cok guzel acikliyor bence bu durumu. Bugun Ugur Dundar'in tweetini enstantanelerde paylastim ve benzer seyleri yazdim. Bu insanlar duzgun insanlar ama konu Fener olunca insanliklari kalmiyor.

İşin ilginç yanı da koskoca şirketleri yöneten Ali Koç ve Demirören’i görünce yazık olmuş bu ülkenin bir çok değerli gencine diyorum.

Ne kadar cok agladilar yaa. Inaniilmaz bir algi operasyonu var suan..allah sonumuzu hayir etsin

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt