Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.669
- 34.589
- 2.478
Iyice kafayi yediler
Hemen iftira armaktan tazminat alsin erden başkan parayi da garibanlara dagitsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyice kafayi yediler
Cımhırbışkınım
Hiçbir şey olmaz. En fazla Ali Palabıyık harcanır, MHK harcanır. Kimse müdahale edemez seçim üstü.Yanliz bütün fbliler erdogana söyleniyor. Büyük tehdit bu. dikkat etmeliyiz
febeliler ve tehdit belediye seçimlerinden önce başşak benim takımım şampiyon olsun isterim dedi başşak Galatasaray ile çekişirken sonuçları gördük.febeyi kayırıcam diye kimse Galatasarayı harcayamazYanliz bütün fbliler erdogana söyleniyor. Büyük tehdit bu. dikkat etmeliyiz
Vallah manyak korkuyorum bizi yine katledecekler diyeHiçbir şey olmaz. En fazla Ali Palabıyık harcanır, MHK harcanır. Kimse müdahale edemez seçim üstü.
Insallahfebeliler ve tehdit belediye seçimlerinden önce başşak benim takımım şampiyon olsun isterim dedi başşak Galatasaray ile çekişirken sonuçları gördük.febeyi kayırıcam diye kimse Galatasarayı harcayamaz
o da olmaz. en fazla ali palabıyık'a birkaç hafta maç vermezler. iki tivit atıldı iki şovmen yorum yaptı diye yer yerinden oynadı havası yaratılıyor ama gerçek hayatta karşılıgı yok bunların.Hiçbir şey olmaz. En fazla Ali Palabıyık harcanır, MHK harcanır. Kimse müdahale edemez seçim üstü.
O şahıs bunlarin gotunu kurtardı şike sezonu yoksa küme düşeceklerdi.Yanliz bütün fbliler erdogana söyleniyor. Büyük tehdit bu. dikkat etmeliyiz
Bunun sebebi Galatasaray karşısında ki eziklik psikolojisi.çok fenerli tanıdım, iyi adamlar, konu futbol olunca s.ke sürülecek akılları, azıcık sızlayacak vicdanları, dillerinin kemiği yok
enteresan bi oluşum, sevenine bonzai etkisi yaratıyor
Kuzenim var hasta Besiktasli, soyle der:çok fenerli tanıdım, iyi adamlar, konu futbol olunca s.ke sürülecek akılları, azıcık sızlayacak vicdanları, dillerinin kemiği yok
enteresan bi oluşum, sevenine bonzai etkisi yaratıyor
Cımhırbışkınım