- 17 Ağustos 2009
- 42.132
- 30.642
- 3.448
Beşiktaş Gümrüğe puan bırakmasa eksik maçı Antalya'yı yenip 1 puana indirme şansı yakalayacakmış FB ile. Şimdi yenerlerse 3.
Biz Trabzonu yenersek çok karışır 2-3-4 sıralaması.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş Gümrüğe puan bırakmasa eksik maçı Antalya'yı yenip 1 puana indirme şansı yakalayacakmış FB ile. Şimdi yenerlerse 3.
bence basarisiz degiller, biz müthis formdayiz diye durum böyle. hele hele o les fb kadrosuna göre müthis basari, tabi hakem de yardim etti. en az 5-6 puan bizde daha fazla olurdu
bence basarisiz degiller, biz müthis formdayiz diye durum böyle. hele hele o les fb kadrosuna göre müthis basari, tabi hakem de yardim etti. en
Kodugumun yavusaklariSizi kardeş yaptık lenn .d.d Ekli dosyayı görüntüle 191029
Ekli dosyayı görüntüle 191030
Ekli dosyayı görüntüle 191031Ekli dosyayı görüntüle 191032
Ekli dosyayı görüntüle 191033Ekli dosyayı görüntüle 191034
Ekli dosyayı görüntüle 191035Ekli dosyayı görüntüle 191036
Ve son olarak...
Ekli dosyayı görüntüle 191038
![]()
Korneri faulü bilmeyen biri hakem kararlarının doğru olup olmadıgıni nasıl yorumlayacak mal bunlar ya
Ekli dosyayı görüntüle 191049
rtaş twitterda alanya maçı sonra palabıyık yalayanlara bu sözle karşılık veriyorum sağolasınCenaze kendi evinden çıkmadıkça Helva hep tatlıdır. Biz adalet herkese lazım dediğimizde bıyık altından gülüyordu bunlar.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Evet kesin gerçekleşmiştir buKorneri faulü bilmeyen biri hakem kararlarının doğru olup olmadıgıni nasıl yorumlayacak mal bunlar ya
Buda diğer kuş için olanı.Ağustos: "Fenerbahçe Geliyor"
Eylül: "O sene bu sene"
Ekim: "Durduramayacaksınız"
Kasım: "6-0 kutlamaları"
Aralık: "İkinci yarı bambaşka olacak"
Ocak: "Yeni çöp transferler"
Şubat: "Yapılanma şart abi"
Mart: "Teknik direktör değişikliği"
Nisan: "TFF istifa"
Mayıs: beIN Sports İptal"
İlk defa maç izleyen biriyle aynı düşüncelere nasıl sahip olabilirim lan ben deyip sorgulayacağına, forumfb ye bunu yazmayı tercih etmişKorneri faulü bilmeyen biri hakem kararlarının doğru olup olmadıgıni nasıl yorumlayacak mal bunlar ya
Korneri faulü bilmeyen biri hakem kararlarının doğru olup olmadıgıni nasıl yorumlayacak mal bunlar ya