Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 15.155
- 16.075
- 1.698
Ali Koçun en rahat günleri bugünler tüm yanlışları unutuldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam böyle deyince hakemin kötü yönettiğini kabul etmiş gibi oluyoruz halbuki hakem şaşırtıcı derecede iyiydi.Adalet işte böyle bişey, herkese lazım oluyor. Ama sizler o zaman sinsi sinsi gülüyordunuz
Kendi düşüncesini eşim diye anlatmış şizofrenKorneri faulü bilmeyen biri hakem kararlarının doğru olup olmadıgıni nasıl yorumlayacak mal bunlar ya
Ekli dosyayı görüntüle 191049
4.maddede ablaya katılıyorum. Palabıyık'ın hakemliğini bitirmezse bundan sonra benden de oy moy alamaz Ali Koç.Korneri faulü bilmeyen biri hakem kararlarının doğru olup olmadıgıni nasıl yorumlayacak mal bunlar ya
Ekli dosyayı görüntüle 191049
Cadi-Keuy Football Club haKendileri gibi şikecilerin olduğu ligi tercih etmeleri normal tabii, ciddi ciddi sayfalarca konuşmuşlar bi de, savaş olsa orda da satar bunlar
Ekli dosyayı görüntüle 191081
İtin köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağar
Bu ne ki? Bu orosbu cocuklar teröristleri Okanin ogluna kanser diliyor. Alayini yok etsen dünya pislikten kurtulmus olurYozgat şerefsizi inşallah gslilerin uçağı düşer demiş, senin ben evveliyatını...
NKFVAS
Bu dayı kimse eksileyin. Uyandirmasin ruh hastalarını. Arabesk mastürbasyonu yapıp bizi eziyorlar modunda kendi kendilerini tatmin etsinlerEkşiden bir yorum
G. saray'ın f. bahçelilerin psikolojisini bozması
- son yıllarda iyice belirginleşti bu durum.
en kültürlüsünden en kekosuna kadar yaşadıkları hezeyanlar ve kullandıkları dil aynı.
şimdi oturup bir düşünmekte fayda var bu fenerliler neden böyle oldu diye.
öncelikle şu feto çıktığından bu yana fenerbahçe'nin yaşadığı düşüş malum.
fetoculer kulübe üye yapılırken, savcilariyla halı saha maçları yapılırken, ikinci başkanları 2,5 milyon cemaat mensubu fenerbahçeli derken şampiyonluklar yaşanıyordu o dönemler. şimdi bunların hangisi yalan, hangisi yanlış?
o savcıları ben mi kulübe üye yaptım.
bu anti parantezi kapadiktan sonra başlık konusuna gelelim.
fenerbahçe uzun yıllardır yaşadığı başarısızlıklardan dolayı suçu sürekli başkasına atma ve eskiden medet umma psikolojisine girdi.
yıldız mevzusu malum zaten. biraz aklı başında fenerliler utanıyordur koskoca kulübün kanalında bile fenerbahçe 5 yildizliyken galatasaray'ın logosunun yıldızsız kullanılmasına falan. çocukca şeyler gerçekten gül geç ama koskoca kulüp bu yahu.
fenerbahçe malum aziz yıldırım'dan beri travmatik olaylardan kurtulamıyor. sonlara doğru kaydedilen şampiyonluklar, avrupa'da galatasaray'a finalde kaybetmeler, statlarinda galatasaray'in şampiyonluk kupasını kaldırması, aziz yıldırım'in en çok galatasaray şampiyonluğu gören fenerbahçe başkanı olması falan derken ali koç gelip kurtaracaktı feneri.
ama var sistemi gelince kadıköy saltanati da sona erdi, kadıköy galatasaray için rahat galibiyet deplasmanı oldu.
bu sezon alınacak şampiyonluk bütün bu yılların çilelerine ilaç olacaktı.
o yüzden tarihin en çok transfer harcaması rekoru kırıldı.
sırf galatasaray çok istedi diye pedro'yu da aldılar hatta.
sezonun yarısı geçildi ve sezon başında geride kalan galatasaray, kadıköy'de fenerbahçe'yi de rahatça yenerken son olarak puan farkını 6'ya (fenerbahçe ikinci maçta 4 farklı kazanamazsa fark 7) çıkardı.
sezon başında "o sene bu sene" heyecanına kapılan rıdvan dilmen, serdar ali çelikler gibi yorumcular da adana demirspor maçı sonrası oluşan puan farkının artık kapanmayacağını anladıkları için "yeter, çekilin ligden, yorumculuk yapmıyorum artık" gibisinden laflarda bulundu.
tamamen çok şartlandıkları şampiyonluğun yine en istemedikleri takım olan galatasaray'a gidecek olmasından dolayı bu hale geldiler.
yani artık konuşmaya, futbol yorumlamaya yüzleri kalmadı. bundan sonra galatasaray'ın güle oynaya şampiyonluğu kazanacağı bir sezonda kalan haftalarda yorumculuk yapmak kendileri için çok büyük işkence olacaktır çünkü.
fenerbahçe ve fenerbahçeliler bu haldeyken sezonun geri kalanında neler yapılacağı da üç aşağı beş yukarı tahmin ediliyor şimdiden.
başarısızlıkta suçu başkasına atmak, konuyu saha dışına taşımak gibi eylemler çok alışılagelmiş oldu fenerbahçe için.
artık takacak fazladan bir yıldız olduğunu düşünmüyorum ama başka aksiyonlar alınabilir.
6 kasım'ın resmi bayram ilan edilmesi için başvuruda bulunabilirler.
lale orta'nin dede tarafından galatasarayli olduğunu ortaya çıkarabilirler.
logodaki bitkiyi kaldırıp kadıköy boğasını koyabilirler.
başarısızlık durumlarında taraftarın odak noktasını değiştirmekte ustalaştılar çünkü.
Birde 3-0 ve 7-0 var. O 3-0 içlerinde patlamıştı hatırlatalım.
Bunlar zıvanadan çıkmış yardımcı hakemi dövmüşler uçakta.