Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karşısındaki adam kendisinden kaç yaş büyük.Şu saygısızlığa bak ulan.Futbol demek spor demek keyif demek bu kadar bazı değerleri unutmak demek değildir..
valla bazı fblilerin bunu spor olarak mı yoksa fbyi bir ülke bir, din gibi görüp görmedikleri kosunda şüpheliyim, fb cumhuriyeti diyor adamlar

valla bazı fblilerin bunu spor olarak mı yoksa fbyi bir ülke bir, din gibi görüp görmedikleri kosunda şüpheliyim, fb cumhuriyeti diyor adamlar
Bunlara bir şey demiyorum ben artık, bu gibi şeylerle prim yapıyorlar. Bunlarla ceplerini dolduruyorlar. Bu yüzden bu gibi anlamsız konuşanları takip etmemek gerek. Yanında bulunan Süleyman Rodop'u da hiç takip etmem o da aynı kafada birisi. Holiganlık yaparlarsa kendi taraftarlarından kazanıyorlar, saçmaladıklarında da rakip takım taraftarlarından kazanıyorlar. Kendileri de her şeyin farkında da parayı bu saçmalıklar getiriyor bu devirde. Tam bir çöplük sosyal medya

Futbolcu olsam Fenerbahçede oynamak isterdim. İki tweet atardım hakemin üzerine yürürdüm bu enayileri silkelerdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt