Okan Sezer
Parçalı Üye
- 14 Haziran 2012
- 2.770
- 2.523
- 1.773
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla bazı fblilerin bunu spor olarak mı yoksa fbyi bir ülke bir, din gibi görüp görmedikleri kosunda şüpheliyim, fb cumhuriyeti diyor adamlarKarşısındaki adam kendisinden kaç yaş büyük.Şu saygısızlığa bak ulan.Futbol demek spor demek keyif demek bu kadar bazı değerleri unutmak demek değildir..
Bunlara bir şey demiyorum ben artık, bu gibi şeylerle prim yapıyorlar. Bunlarla ceplerini dolduruyorlar. Bu yüzden bu gibi anlamsız konuşanları takip etmemek gerek. Yanında bulunan Süleyman Rodop'u da hiç takip etmem o da aynı kafada birisi. Holiganlık yaparlarsa kendi taraftarlarından kazanıyorlar, saçmaladıklarında da rakip takım taraftarlarından kazanıyorlar. Kendileri de her şeyin farkında da parayı bu saçmalıklar getiriyor bu devirde. Tam bir çöplük sosyal medyavalla bazı fblilerin bunu spor olarak mı yoksa fbyi bir ülke bir, din gibi görüp görmedikleri kosunda şüpheliyim, fb cumhuriyeti diyor adamlar
Top comment buymuş, uyandırmayın şu kuşları yaw belki bir mücize olurda çekilirler ligden![]()
@Mert Aydinli @Vasfi Vural Kaç dakika sonra banlanır, tahminleri alalım
Ekli dosyayı görüntüle 191152
Bunlar zıvanadan çıkmış yardımcı hakemi dövmüşler uçakta.
Cincon yazmaya elin gitmemiş son cümlede, ne yaparsan yap o seviyeye düşülmüyorEkli dosyayı görüntüle 191153
5 dk sürdü üstad, halbuki onlarin iyiligi icin yazmistim, küfürsüz, hakaretsiz
@Mert Aydinli @Vasfi Vural Kaç dakika sonra banlanır, tahminleri alalım
Edit: 14 dakika sürdü
Ekli dosyayı görüntüle 191155
Futboldan anlayan adamlar da bugun✍Menerimin hakki yendi. Hakem olmasa maci alirdik falan filan
Maca bakiyorsun menerimin en iyi oyuncusu altay. Gol beklentisine bakiyorsun baska bisey söyluyor
Ekli dosyayı görüntüle 191068
yalnız yazdığı herşey de çok doğru ve objektif.@Mert Aydinli @Vasfi Vural Kaç dakika sonra banlanır, tahminleri alalım
Edit: 14 dakika sürdü
Ekli dosyayı görüntüle 191155