Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jai:

gscimbom forumlarına bakıyorum, adamların başlarına geleceklerden en ufak haberleri yok, hesapta biz 3 puan için yapıyormuşuz bunları... kafaya bak.

Ülke elden gidiyor adamların derdi şampiyonluk... Kupalarını 20.haftada keşke verseler de sussalar.

Yaş ortalaması da çoğunlukla 15 galiba.. Bir buraya bakıyorum bir de oraya, seviye farkı inanılmaz. Arada tek tük olayın vahametini kavrayabilmiş düzgün gs'liler dışında yorumlar fecaat.

Jai:

gscimbom forumlarına bakıyorum, adamların başlarına geleceklerden en ufak haberleri yok, hesapta biz 3 puan için yapıyormuşuz bunları... kafaya bak.

Ülke elden gidiyor adamların derdi şampiyonluk... Kupalarını 20.haftada keşke verseler de sussalar.

Yaş ortalaması da çoğunlukla 15 galiba.. Bir buraya bakıyorum bir de oraya, seviye farkı inanılmaz. Arada tek tük olayın vahametini kavrayabilmiş düzgün gs'liler dışında yorumlar fecaat.
3 kere sokup çıkardık jai

Jai:

Buraya bakan fenerli arkadaşa sesleniyorum lütfen iyi dinle cevabın olursa formunda yazarsan ben okurum.

Artık şu vatanı biz kurtarıyoruz kafasından çıkın, formunuzda sürekli Galatasaray'ı terör örgütleriyle beraber aniyorsunuz, rocky koreografisi yüzünden bizi şuan ki hükümete şikayet ettiniz.

Deplasman yasağını burdaki herkes saçma buldu ama sizi Kayseri maçında desteklememizi mi bekliyorsunuz? Bu saçma olur çünkü Kayseri taraftarı kapalı kalede bu kararı desteklemedi bu saçmalık Kayseri yönetiminin. Sizin yönetiminizinde Kayseri yöneticilerinden farkı yok hatta araları gayet iyi.
Siz ilk önce yönetimizden kurtulun taraftariniza "foseptik çukurunda ki farelere" benzeten bir açıklamaya nasıl tepki göstermez.
Dediğim gibi ilk önce Ali Koç'tan kurtulun sonra vatanı kurtarirsin ayrıca bu vatana bisey olmaz merak etme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt