Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 15.146
- 16.047
- 1.698
Uyanan Fenerliler var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
" ben futbol konuşamıyorum arkadaşlarımın yanında kaç yıldır rezil etti beni"
Uyanan Fenerliler var
nef stadına gelecek!!
şampiyonluk kutlamalarında sahneye çıkacaknef stadına gelecek!!
Kaksiskdjdjdjs. Adamlar kudurmus köpekler gibi66yozgatfb:
Torreira denen cöple mi? Siopis bundan iyi topcu yemin ederim
ben girmiyorum bile artik, ölmüs antu, cok az yaziliyorAntu şifremi unuttum. İlk fb mağlubiyetinde kahırdan giderim. Şifresi olan arkadaşları göreve davet ediyorum
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Forumfbden devam öyleyse. Bir devir sona erdi vay beben girmiyorum bile artik, ölmüs antu, cok az yaziliyor
aynen öyle. sampiyonluk geldiginde orayi patlatmayi planliyorumForumfbden devam öyleyse. Bir devir sona erdi vay be
1905 li bir şeydir hatırlamaya çalışAntu şifremi unuttum. İlk fb mağlubiyetinde kahırdan giderim. Şifresi olan arkadaşları göreve davet ediyorum
3 kere sokup çıkardık jaiJai:
gscimbom forumlarına bakıyorum, adamların başlarına geleceklerden en ufak haberleri yok, hesapta biz 3 puan için yapıyormuşuz bunları... kafaya bak.
Ülke elden gidiyor adamların derdi şampiyonluk... Kupalarını 20.haftada keşke verseler de sussalar.
Yaş ortalaması da çoğunlukla 15 galiba.. Bir buraya bakıyorum bir de oraya, seviye farkı inanılmaz. Arada tek tük olayın vahametini kavrayabilmiş düzgün gs'liler dışında yorumlar fecaat.
Buraya bakan fenerli arkadaşa sesleniyorum lütfen iyi dinle cevabın olursa formunda yazarsan ben okurum.Jai:
gscimbom forumlarına bakıyorum, adamların başlarına geleceklerden en ufak haberleri yok, hesapta biz 3 puan için yapıyormuşuz bunları... kafaya bak.
Ülke elden gidiyor adamların derdi şampiyonluk... Kupalarını 20.haftada keşke verseler de sussalar.
Yaş ortalaması da çoğunlukla 15 galiba.. Bir buraya bakıyorum bir de oraya, seviye farkı inanılmaz. Arada tek tük olayın vahametini kavrayabilmiş düzgün gs'liler dışında yorumlar fecaat.