Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaten ayrı bir saçmalık. Protesto oldu diye tribün kapatmak daha büyük protestolar olsun diye yalvarmak demek. Devlet-hükümet ayrımı bile yanlış politikalarla engelleniyor. Konuşulması gereken çok şey var ama yeri değil.

Bizden de birilerinin çıkıp artık “taraftarımız oy kullanırken formasını kenara çıkartıp oy kullanıyor ama taraftarın maç izleme hakkı elinden alınırsa artık insanların sabrı taşacaktır.” demeli.

Ali koç nasıl çıkıp aba altından sopa gösterdi ben takdir ettim açıkçası bizimkilerin de suspus olmaması lazım Türkiye’nin en fazla taraftarına sahip kulübüyüz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün oynanacak olan Bursaspor ile terör örgütü destekli takımın maçından sonra hicbirsey eskisi gibi olmayacak büyük olasılık.Allahin izniyle maçta olacam Büyük ihtimalle maç yarıda kalacak korkum şu ki sahada bir futbolcunun linç edilmesi.Cunku sehir inanılmaz öfkeli. Bursayi bejeke maçlarında bile böyle öfke ve nefret dolu görmedim.

Maç sıkıntılı geçer. Tribun falan aşağı inersede kimse durduramaz. Kolombiyadaki olaylar gibi olur.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Bugün oynanacak olan Bursaspor ile terör örgütü destekli takımın maçından sonra hicbirsey eskisi gibi olmayacak büyük olasılık.Allahin izniyle maçta olacam Büyük ihtimalle maç yarıda kalacak korkum şu ki sahada bir futbolcunun linç edilmesi.Cunku sehir inanılmaz öfkeli. Bursayi bejeke maçlarında bile böyle öfke ve nefret dolu görmedim.
bursa pkkya dar edecek sahayı

Bizden de birilerinin çıkıp artık “taraftarımız oy kullanırken formasını kenara çıkartıp oy kullanıyor ama taraftarın maç izleme hakkı elinden alınırsa artık insanların sabrı taşacaktır.” demeli.

Ali koç nasıl çıkıp aba altından sopa gösterdi ben takdir ettim açıkçası bizimkilerin de suspus olmaması lazım Türkiye’nin en fazla taraftarına sahip kulübüyüz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En çok taraftar bizde ama en vefasız sahip çıkmayan taraftar da bizde biz sadece kazanırken destekleriz gerisini umursamaz ekseriyetimiz

Ne alaka şimdi? Konu ne senin sorduğun soru ne? 2 3 sayfa geride neden bahsediliyordu

sana demedim genel olarak yazdım. bursaspor bu pankartı asınca problemler çözülmüş mü olacak ya da amedspor değilde farklı bir maçta tepki verse olmaz mıydı

sana demedim genel olarak yazdım. bursaspor bu pankartı asınca problemler çözülmüş mü olacak ya da amedspor değilde farklı bir maçta tepki verse olmaz mıydı
Pankartlık bir mesaj değildi. Arkadaşın durum tespitine karşı haklı olduğunu söyledim. Daha maç başlamadan kavga çıkmış

Pankartlık bir mesaj değildi. Arkadaşın durum tespitine karşı haklı olduğunu söyledim. Daha maç başlamadan kavga çıkmış

3 gün boyunca atılan tüm mesajları tek tek okudum şimdi ve sana hak verdim. cidden pankartlık hiç bir durum yokmuş.

672.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt