Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paylaşıldı mı bilmiyorum ama muazzam :D

Adamda mı müzik yeteneği yok bilmiyorum ama ben böyle sikindirik tezahürat, böyle salakça beste görmedim. Bizim saldır cimbom okey lets go ile kapışır. hatta bu kapışma, sonunda FB'nin galip çıktığı ender bir vaka olabilir.

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç olsam bu adamı silerdim medyadan. Bana kalırsa her şeyin sorumlusu bu adam. Üzerlerindeki kara büyü bu.

Aklı birazcık çalışan adam bunları demez. Kalan maçlarda Galatasaray tabiki sadece altı puan alabilir. Bu durum olağanüstü bir sürpriz olur. Tahmin edilmesi çok zor.
Ama bu futbol ve enerjiyi gören insan bu yorumu yapmaz, yapamaz.

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç olsam bu adamı silerdim medyadan. Bana kalırsa her şeyin sorumlusu bu adam. Üzerlerindeki kara büyü bu.

Aklı birazcık çalışan adam bunları demez. Kalan maçlarda Galatasaray tabiki sadece altı puan alabilir. Bu durum olağanüstü bir sürpriz olur. Tahmin edilmesi çok zor.
Ama bu futbol ve enerjiyi gören insan bu yorumu yapmaz, yapamaz.

Çok tarafsiz yorumlarda bulunmuş kim bu?

Ya da bosver beynimi yeterince boşş şeylerle doldurdum videoyu izlerken

Bir de bu tip var.

Fenerbahçe başkanı olsam bunların medyadan temizlenmesi için çalışma yapardım. Ciddi anlamda zarar veriyorlar kendi camialarına. Bunların yaptıkları saçmalıkların taraftarı canlı tutmakla, rakibi baskı altına almaya çalışmakla falan alakası yok. Kendi taraftarının bile canını sıkıyor, motivasyonunu bozuyor bu herifler.
Beşiktaş'ta da var bunlar gibi saçma tipler ama çok şükür bizde yok. Galatasaray camiası sevmez böyle şaklabanlıkları.

Bir de bu tip var.

Fenerbahçe başkanı olsam bunların medyadan temizlenmesi için çalışma yapardım. Ciddi anlamda zarar veriyorlar kendi camialarına. Bunların yaptıkları saçmalıkların taraftarı canlı tutmakla, rakibi baskı altına almaya çalışmakla falan alakası yok. Kendi taraftarının bile canını sıkıyor, motivasyonunu bozuyor bu herifler.
Beşiktaş'ta da var bunlar gibi saçma tipler ama çok şükür bizde yok. Galatasaray camiası sevmez böyle şaklabanlıkları.

Doğru diyorsun. Bizde de Rasim, Bişar ve Evren var aslında. Yok değil bu adamlar gibiler ama kimsenin salladığı yok. O konuda yanlışın var ama bizde kimse sallamıyor bu tarz adamları. Gülüp geçiyoruz. Onlarda ise kanaat önderi gibi görülüyor Ercanlar tarzı herifler.

Doğru diyorsun. Bizde de Rasim, Bişar ve Evren var aslında. Yok değil bu adamlar gibiler ama kimsenin salladığı yok. O konuda yanlışın var ama bizde kimse sallamıyor bu tarz adamları. Gülüp geçiyoruz. Onlarda ise kanaat önderi gibi görülüyor Ercanlar tarzı herifler.
Rasim troll zaten ama yeri geliyo gerçekleri söylüyor at gözlüğünü çıkartıyor. Pen6 değilse değil diyebiliyor gsnin hakkı önceden çok yendi diyip geçiştirmiyor

Fbjkliler ise hayal aleminde yaşıyorlar bazen. Pen6 veya hakem hatası durumunda lehlerine değilse bile lehlerine çevirip eski zamanlardan video bulup neden aynısı o zaman oldu şimdi neden böyle diyip geçiştirip unutturuyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt