Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.315
- 15.947
- 2.498
Biri şuna söylesin yanlış mevzuyu bıraktığını
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biri şuna söylesin yanlış mevzuyu bıraktığını
Hatayı yanlış yerde arıyor. Tam bir fenerli yavVay be gurbetci miymis Cango.
Tweetin altina yazmislar zaten Fener'i birak düzelirsin diye![]()
Adamların taraftarı bile bizle adı geçen topcuları istemiş. Bunların alayı hırsızbunlari biz alalim o vakit kudursunlar
Tweet atmak nasip olmasın reise inşallah
Adamda mı müzik yeteneği yok bilmiyorum ama ben böyle sikindirik tezahürat, böyle salakça beste görmedim. Bizim saldır cimbom okey lets go ile kapışır. hatta bu kapışma, sonunda FB'nin galip çıktığı ender bir vaka olabilir.
Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç olsam bu adamı silerdim medyadan. Bana kalırsa her şeyin sorumlusu bu adam. Üzerlerindeki kara büyü bu.
Aklı birazcık çalışan adam bunları demez. Kalan maçlarda Galatasaray tabiki sadece altı puan alabilir. Bu durum olağanüstü bir sürpriz olur. Tahmin edilmesi çok zor.
Ama bu futbol ve enerjiyi gören insan bu yorumu yapmaz, yapamaz.
Bir de bu tip var.
Fenerbahçe başkanı olsam bunların medyadan temizlenmesi için çalışma yapardım. Ciddi anlamda zarar veriyorlar kendi camialarına. Bunların yaptıkları saçmalıkların taraftarı canlı tutmakla, rakibi baskı altına almaya çalışmakla falan alakası yok. Kendi taraftarının bile canını sıkıyor, motivasyonunu bozuyor bu herifler.
Beşiktaş'ta da var bunlar gibi saçma tipler ama çok şükür bizde yok. Galatasaray camiası sevmez böyle şaklabanlıkları.
Rasim troll zaten ama yeri geliyo gerçekleri söylüyor at gözlüğünü çıkartıyor. Pen6 değilse değil diyebiliyor gsnin hakkı önceden çok yendi diyip geçiştirmiyorDoğru diyorsun. Bizde de Rasim, Bişar ve Evren var aslında. Yok değil bu adamlar gibiler ama kimsenin salladığı yok. O konuda yanlışın var ama bizde kimse sallamıyor bu tarz adamları. Gülüp geçiyoruz. Onlarda ise kanaat önderi gibi görülüyor Ercanlar tarzı herifler.