Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru diyorsun. Bizde de Rasim, Bişar ve Evren var aslında. Yok değil bu adamlar gibiler ama kimsenin salladığı yok. O konuda yanlışın var ama bizde kimse sallamıyor bu tarz adamları. Gülüp geçiyoruz. Onlarda ise kanaat önderi gibi görülüyor Ercanlar tarzı herifler.
Rasim tam troll, Evren de trollük peşinde, Bişar kim ben bilmiyorum mesela. Dediğin gibi bizde olsa da kimse sallamıyor bunları.

Bir de bu tip var.

Fenerbahçe başkanı olsam bunların medyadan temizlenmesi için çalışma yapardım. Ciddi anlamda zarar veriyorlar kendi camialarına. Bunların yaptıkları saçmalıkların taraftarı canlı tutmakla, rakibi baskı altına almaya çalışmakla falan alakası yok. Kendi taraftarının bile canını sıkıyor, motivasyonunu bozuyor bu herifler.
Beşiktaş'ta da var bunlar gibi saçma tipler ama çok şükür bizde yok. Galatasaray camiası sevmez böyle şaklabanlıkları.

Alttaki eleman çok ilginç, dün denk geldim. BJK maçı öncesi Okan hoca gidecek ve Sergen Yalçın başımızda olacakmış BJK maçında dediklerine bakarsak.

Ekran Görüntüsü - 2023-04-27 00-52-11.png

Puhahah ulan taraftarı bıraksan kasım ayında şampiyonluk kutlayacaktı. Taraftar inanmıyor diyor.
Bunlarda beyin yok yav hangi platforma baksam heriflerin hiçbiri şampiyon olabileceğine zerre inanmıyorlar.

Ahmet denen şopar net türk halkı üzerinde uygulanan akademik test aracı bence. Gerizekalılık seviyesi ölçüp yüzdelik dilim çıkaracaklar heralde.

ChatAMG'nin skor tahminleri diye bir şey paylaşıp duruyorlar, hatta bunu alıp haber sayfalarına taşıyanlar var 😂 Kimse de sorgulamamış dünyaca ünlü ChatAMG nedir, gerçek midir diye

Daha komik olanı buna inanıp şampiyon olacaklarını sanan Fenerbahçe taraftarları var 😂 5 dakika içinde neye güleceğimi şaşırdım :asd: ChatAMG nedir arkadaş hahahaha

1682550499182.png

Rasim troll zaten ama yeri geliyo gerçekleri söylüyor at gözlüğünü çıkartıyor. Pen6 değilse değil diyebiliyor gsnin hakkı önceden çok yendi diyip geçiştirmiyor

Fbjkliler ise hayal aleminde yaşıyorlar bazen. Pen6 veya hakem hatası durumunda lehlerine değilse bile lehlerine çevirip eski zamanlardan video bulup neden aynısı o zaman oldu şimdi neden böyle diyip geçiştirip unutturuyorlar
Öyle de kimse Rasim'i kanaat önderi olarak görmez bizde 10 yaşındaki orta okul bebeleri haricinde. İster penaltı desin ister objektif olsun ama troll sonuçta. İyi Galatasaraylı bir şey demiyorum ama bu tarz isimlere eğlence gözüyle baktığımız için biz büyük camiayız. Gidip ciddi ciddi izlesek zaten şu anki Fener, Beşiktaş konumunda olurduk.
Rasim tam troll, Evren de trollük peşinde, Bişar kim ben bilmiyorum mesela. Dediğin gibi bizde olsa da kimse sallamıyor bunları.
Bışar da fena troll ya. Şöyle bir YouTube kanalı var. Emre Bol, Evren Turhan ve Okan Koç ile program yapıyor. Özünde avukat kendisi. O da fena Galatasaraylı.

Ali Koç'a şunu diyen eleman eğer hatırlıyorsan. :D

Doğru diyorsun. Bizde de Rasim, Bişar ve Evren var aslında. Yok değil bu adamlar gibiler ama kimsenin salladığı yok. O konuda yanlışın var ama bizde kimse sallamıyor bu tarz adamları. Gülüp geçiyoruz. Onlarda ise kanaat önderi gibi görülüyor Ercanlar tarzı herifler.
Kesinlikle katılmıyorum bu saydığın adamlar ile ismi geçenler asla ayni olamaz. Hatta Evren alakası yok. Rasim ve Bisar trol. Bunları zekası ile öyle bir tokatlarlar ki arada galaksiler arası yol olur. Bizim en kötü gördüğünüz yorumcularimiz bile bunlara kalitede fark atar.

Bir de bu tip var.

Fenerbahçe başkanı olsam bunların medyadan temizlenmesi için çalışma yapardım. Ciddi anlamda zarar veriyorlar kendi camialarına. Bunların yaptıkları saçmalıkların taraftarı canlı tutmakla, rakibi baskı altına almaya çalışmakla falan alakası yok. Kendi taraftarının bile canını sıkıyor, motivasyonunu bozuyor bu herifler.
Beşiktaş'ta da var bunlar gibi saçma tipler ama çok şükür bizde yok. Galatasaray camiası sevmez böyle şaklabanlıkları.

İşin en garip tarafı, bu 2 şaklaban angutu şu anki MHK Başkanının başkan olmadan önce twitterda takip ediyor olması. Kadının zihniyetini ve fanatizmini düşününce insan ürperiyor.

aziz başganın kurmayları mesaide anlaşılan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt