Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu 5 yıldıza kimse bişey yapmayacak mı?

Önümüzdeki sezon bunların 5 yıldızlı formayla sahaya çıkmasına müsade ederse o federasyonun Allah bin türlü belasını versin.

Maskaralik yapsinlar diye sampiyonluk kutlamalarina getiriyoruz herifleri :D

gs yöneticileri da dahil orda rezan epözdemir var dava açılmıyor mu hukuk yok mu
Valla bilmiyorum ne yapıyorsa yapsınlar ama bu kepazeliğe müsade etmesinler, iyice bokunu çıkardı bu haysiyetsiz namussuzlar. Böyle bir saçmalık var mı ya insanın aklıyla alay ediyorlar. Sen 2015 yılında hedef dördüncü yıldız diye ortalığı ayağa kaldır Galatasaray anana saplayınca 59 öncesi saçmalığıyla taraftarını kandır. Ya benim sinir olduğum nokta federasyonun ve spor medyasının buna göz yumması çocuk oyuncağımı lan bu? TV kanalları Fenerbahçe armasını yıldızsız gösteriyor mesela, bu nasıl bir kepazelik yahu hepiniz mi Ali Koç'un köpeği oldunuz anlamıyorum ki.

Taraftar olarak çoğunluk bile şampiyonluk rehavetinde olduğu için futbolcuları düşünemiyorum bile ama bu tescilli şikecilere haftasonu küsküyü verip şu ergen misali dillerine pelesenk yaptıkları 6s muhabbetlerini de bir taraflarında patlatsak keşke.

Abi adamda ki zihniyete bakar mısın ya. 15 senedir CL'ye katılamayan ve 10 senedir ligde şampiyon olamayan bir takımın taraftarı bu adam ve şunun düşünce yapısına bakar mısın? Yazık yemin ediyorum bir insan nasıl bu kadar cahil olabilir anlam veremiyorum. İcardi'yi Galatasaray almasın diye vereceğin emeği kendi takımına harcasan zaten şampiyon olacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt