- 20 Eylül 2009
- 17.762
- 15.972
- 2.613
Yok babayla çocuğun iletişimi çok iyi, o cümlesi sakavari söylenen bir cümle ama koyu bjkli adamöyle babanın ben ...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok babayla çocuğun iletişimi çok iyi, o cümlesi sakavari söylenen bir cümle ama koyu bjkli adamöyle babanın ben ...
Dün babası bjkli, 8 yaşında, minik bir öğrencim Galatasaray taraftarı olmak istediğini ve babasından forma istediğini söyledi. Babası seni AVM'de bırakır giderim demiş, %35 Galatasarayi tutuyorum kimseye söylemeyin diye tembihledi.![]()
Aslında haklılar. O maçları kazansalar yarın iddiaları devam ediyordu. Derbileri kaybedebilirsin. 96dan beri bunları 2 maçta da yenemediğimiz senelerde şampiyon olduk. Bunların tek avuntusu bizi yenmek oldu. Bizi yenip ertesi hafta Anadolu takımına puan kaybettiler.Bir süredir kuşların tepkilerini okuyorum, çoğunluk sürekli “Giresun, İstanbulspor maçları bizi yaktı” diye ağlıyor. Kimsede çıkıp demiyor ki, lan bizim derbilerde golümüz yok, bırak puanı. Sanırsın derbileri aldılar iş Giresunlara falan kaldı
Katılmıyorum, sen şampiyonluk için rakiplerinle derbilerde çekişiyorsun. Kazanırsın, berabere kalır, kaybedersin, mesele o değil, mesele senin o 6 puanlık maçlarda sahadan silinmen varlık gösteremeden. Aynı Giresun’a bizde içeride yenildik, bunlar ucuz bahane.Aslında haklılar. O maçları kazansalar yarın iddiaları devam ediyordu. Derbileri kaybedebilirsin. 96dan beri bunları 2 maçta da yenemediğimiz senelerde şampiyon olduk. Bunların tek avuntusu bizi yenmek oldu. Bizi yenip ertesi hafta Anadolu takımına puan kaybettiler.