Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir süredir kuşların tepkilerini okuyorum, çoğunluk sürekli “Giresun, İstanbulspor maçları bizi yaktı” diye ağlıyor. Kimsede çıkıp demiyor ki, lan bizim derbilerde golümüz yok, bırak puanı. Sanırsın derbileri aldılar iş Giresunlara falan kaldı

bu 12numara bir ara gitmemiş miydi? ali koç seçilince yeniden hortladılar diye hatırlıyorum.

Bir süredir kuşların tepkilerini okuyorum, çoğunluk sürekli “Giresun, İstanbulspor maçları bizi yaktı” diye ağlıyor. Kimsede çıkıp demiyor ki, lan bizim derbilerde golümüz yok, bırak puanı. Sanırsın derbileri aldılar iş Giresunlara falan kaldı
Aslında haklılar. O maçları kazansalar yarın iddiaları devam ediyordu. Derbileri kaybedebilirsin. 96dan beri bunları 2 maçta da yenemediğimiz senelerde şampiyon olduk. Bunların tek avuntusu bizi yenmek oldu. Bizi yenip ertesi hafta Anadolu takımına puan kaybettiler.

Aslında haklılar. O maçları kazansalar yarın iddiaları devam ediyordu. Derbileri kaybedebilirsin. 96dan beri bunları 2 maçta da yenemediğimiz senelerde şampiyon olduk. Bunların tek avuntusu bizi yenmek oldu. Bizi yenip ertesi hafta Anadolu takımına puan kaybettiler.
Katılmıyorum, sen şampiyonluk için rakiplerinle derbilerde çekişiyorsun. Kazanırsın, berabere kalır, kaybedersin, mesele o değil, mesele senin o 6 puanlık maçlarda sahadan silinmen varlık gösteremeden. Aynı Giresun’a bizde içeride yenildik, bunlar ucuz bahane.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt