Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.105
- 33.528
- 3.073
Antalya forvetleri becaonun cikunun içinden geçti rashford hojlund ne yapardı bilemeyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antalya forvetleri becaonun cikunun içinden geçti rashford hojlund ne yapardı bilemeyiz
Bence hocayı göndermek isteyecek kadar eleştirmek mantıklı bir hareket değil şans veya beceri, yetenek ya da güç fark etmez adam geçen sene şampiyon yaptı, bu sene Avrupa da iyi ilerliyor. Önümüzde ki seneyi şuan ki pozisyon ile zaten hak ediyor ama biz seviyoruz en ufak başarısızlıkta hadi gitsin, başkası gelsin şu olsun bu olsun.Sofi'yi takip ediyordum dün akşama kadar ama artık bokunu çıkardı.
Bariz hatalı işler varken eleştirilerini tabiki haklı buluyordum ama artık bir baktım ki lavuk her maçtan önce kendini sağlama alıp olası kötü sonuçta hocaya sallama/linçlettirme yolu yapıyor.
Dün akşam takipten çıktım.
Fatih Terim'i çok sevebilirsin , dünyanın en iyi hocası olarak görebilirsin , takımının başında da görmek isteyebilirsin ama sinsilikle sürekli Okan hocanın altını oyup insanlara ah canım hocamız Fatih Terim olsaydı beee dedirtmeye çalışmak KARAKTERSİZLİKTİR.
Bu arkadaş silinen twitte barış mı alınır ya neyin kafası tarzında bir şey yazmıştı twiti silip bunu atmış yorum sizin.Sofi'yi takip ediyordum dün akşama kadar ama artık bokunu çıkardı.
Bariz hatalı işler varken eleştirilerini tabiki haklı buluyordum ama artık bir baktım ki lavuk her maçtan önce kendini sağlama alıp olası kötü sonuçta hocaya sallama/linçlettirme yolu yapıyor.
Fatih Terim'i çok sevebilirsin , dünyanın en iyi hocası olarak görebilirsin , takımının başında da görmek isteyebilirsin ama sinsilikle sürekli Okan hocanın altını oyup insanlara ah canım hocamız Fatih Terim olsaydı beee dedirtmeye çalışmak KARAKTERSİZLİKTİR.

Sadece başını okudum ve yetti. Geçen sene bizim taraftarlarımız da aynı hataya düşüyordu. Skor olarak tek fark ile maç kazanıyor olmamız maçları zar zor kazanıyoruz demek değil. Ankaragücü maçında 36 şut çekmişiz kaleye, 6-7 olabilecek bir maç. İstanbulspor maçı yine daha farklı bitebilecek bir maçtı. Bu takım pozisyona giriyor, üretiyor ama sonuçlandırmada sorun yaşıyor iki senedir. Zaten bulduğunu attığı maçlarda da Başakşehir, Beşiktaş, Fenerbahçe gibi rakiplerine bile farklı mağlubiyet tattırıyor. Maçları izlemeden sırf skora bakıp yorum yapmak kadar saçma bir şey yok.Kompleksli virüsler oraya bile zehirlerini saçıyorlar üyelik açıp.
Ekli dosyayı görüntüle 222089
Yedeklerle degil. Senin dedigin Tuncay'in 3 gol attigi mac mi? Manu'yu 2 defa yendilerBu adamlar Manchester'i 50 sene sonra ilk kez yendiğinde Manchester yedeklerle çıkmıştı maça. Bunu dediğimizde kimse kadroyu hatırlamaz diyorlardı. Şimdi kendileri Manchester'ın kötü olduğunu söylüyor. Tabi maçtan sonra. Maçtan önce çoğu fark yiyeceğimizi söylüyordu.
Manchester yedekti.Yedeklerle degil. Senin dedigin Tuncay'in 3 gol attigi mac mi? Manu'yu 2 defa yendiler
Bunların hepsi rüzgargülü işteSofi'yi takip ediyordum dün akşama kadar ama artık bokunu çıkardı.
![]()
galatasaray'ın m. united galibiyetinin abartılması
fenerbahçe ve beşiktaş en iyi döneminde yendi manchester united'i, bu kadar abartılmadı. bayılıyorsunuz günlük başarılara. x linkeksisozluk1923.com
1994 veya 1995'de United yedek miydi? Sanmiyorum cunku daha 1. veya 2. mac olmaliydiManchester yedekti.
Veya hakli olabilirsin, bir ihtimal 5. mac da olabilirManchester yedekti.
Bu adamlar Manchester'i 50 sene sonra ilk kez yendiğinde Manchester yedeklerle çıkmıştı maça. Bunu dediğimizde kimse kadroyu hatırlamaz diyorlardı. Şimdi kendileri Manchester'ın kötü olduğunu söylüyor. Tabi maçtan sonra. Maçtan önce çoğu fark yiyeceğimizi söylüyordu.