Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan kadromuz yine sizden iyi yine zirve yarışında kalırsak şampiyon olacağız , 10 yılın sonunda o kadar harcamaya rağmen hala bizim performansımıza bağlı şamp olmaları ona rağmen vır vır ötüyorlar.

Sofi'yi takip ediyordum dün akşama kadar ama artık bokunu çıkardı.
Bariz hatalı işler varken eleştirilerini tabiki haklı buluyordum ama artık bir baktım ki lavuk her maçtan önce kendini sağlama alıp olası kötü sonuçta hocaya sallama/linçlettirme yolu yapıyor.

Dün akşam takipten çıktım.
Fatih Terim'i çok sevebilirsin , dünyanın en iyi hocası olarak görebilirsin , takımının başında da görmek isteyebilirsin ama sinsilikle sürekli Okan hocanın altını oyup insanlara ah canım hocamız Fatih Terim olsaydı beee dedirtmeye çalışmak KARAKTERSİZLİKTİR.
Bence hocayı göndermek isteyecek kadar eleştirmek mantıklı bir hareket değil şans veya beceri, yetenek ya da güç fark etmez adam geçen sene şampiyon yaptı, bu sene Avrupa da iyi ilerliyor. Önümüzde ki seneyi şuan ki pozisyon ile zaten hak ediyor ama biz seviyoruz en ufak başarısızlıkta hadi gitsin, başkası gelsin şu olsun bu olsun.

Edit elenmiş olsak veya Konferansa kalmış olsak bile yine gitsin diyemeyiz adam geçen sene şampiyon oldu, ee o zaman bu adam şampiyonluğa neden kastı neden bu başarıyı aldı? Buna saygı göstermeyeceksek , dünya da hoca kalmaz.

Bariz hatalı işler varken eleştirilerini tabiki haklı buluyordum ama artık bir baktım ki lavuk her maçtan önce kendini sağlama alıp olası kötü sonuçta hocaya sallama/linçlettirme yolu yapıyor.

Fatih Terim'i çok sevebilirsin , dünyanın en iyi hocası olarak görebilirsin , takımının başında da görmek isteyebilirsin ama sinsilikle sürekli Okan hocanın altını oyup insanlara ah canım hocamız Fatih Terim olsaydı beee dedirtmeye çalışmak KARAKTERSİZLİKTİR.
Bu arkadaş silinen twitte barış mı alınır ya neyin kafası tarzında bir şey yazmıştı twiti silip bunu atmış yorum sizin.
1696410068717.png
1696410266796.webp

Bu adamlar Manchester'i 50 sene sonra ilk kez yendiğinde Manchester yedeklerle çıkmıştı maça. Bunu dediğimizde kimse kadroyu hatırlamaz diyorlardı. Şimdi kendileri Manchester'ın kötü olduğunu söylüyor. Tabi maçtan sonra. Maçtan önce çoğu fark yiyeceğimizi söylüyordu.

Kompleksli virüsler oraya bile zehirlerini saçıyorlar üyelik açıp.
Ekli dosyayı görüntüle 222089
Sadece başını okudum ve yetti. Geçen sene bizim taraftarlarımız da aynı hataya düşüyordu. Skor olarak tek fark ile maç kazanıyor olmamız maçları zar zor kazanıyoruz demek değil. Ankaragücü maçında 36 şut çekmişiz kaleye, 6-7 olabilecek bir maç. İstanbulspor maçı yine daha farklı bitebilecek bir maçtı. Bu takım pozisyona giriyor, üretiyor ama sonuçlandırmada sorun yaşıyor iki senedir. Zaten bulduğunu attığı maçlarda da Başakşehir, Beşiktaş, Fenerbahçe gibi rakiplerine bile farklı mağlubiyet tattırıyor. Maçları izlemeden sırf skora bakıp yorum yapmak kadar saçma bir şey yok.

Bu adamlar Manchester'i 50 sene sonra ilk kez yendiğinde Manchester yedeklerle çıkmıştı maça. Bunu dediğimizde kimse kadroyu hatırlamaz diyorlardı. Şimdi kendileri Manchester'ın kötü olduğunu söylüyor. Tabi maçtan sonra. Maçtan önce çoğu fark yiyeceğimizi söylüyordu.
Yedeklerle degil. Senin dedigin Tuncay'in 3 gol attigi mac mi? Manu'yu 2 defa yendiler

Bunların hepsi rüzgargülü işte

Bu gerizekalılar geleneksel kış uykularına yatmışlar. Uyandırmayın. Mayıs gibi uyanıp Ali Koç istifa hedere hödörö diye anırmaya başlarlar.

2-3 topçu gördü diye gaza gelen klasik fb taraftarı, şaşırtmıyor.

Ya o maci da izledik hani dun gibi hatirliyorum. Dogru duzgun top bile oynamadilar attiklari golde biliyoruz yani adamin ayagina carpip sekip gol oluyor bizi de boyle frikikle yenmislerdi o donemlerde bir nane oynamadan. Fenev bali dedigimiz sey bu iste, carpa seke goller. Oyle gurur duyabilecekleri, dunki oyunumuz gibi ya da 1993'de 2-0'dan donuo 3-3 yaptigimiz ve neredeyse tamamen Turk futbolcularla, bir mac cikarmadilar. Bizimkisi, rencide ediciydi, bir ara top full bizdeydi ki cok pasa hatasi yaptik.. Takimin uyumu tam oturmadi bunu goruyoruz ancak buralarda kazanmak cok cok daha degerli.

Son düzenleme:
Spartak Trnavayı Spartakta yenerek moral bulacaklardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt