Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.765
- 20.761
- 1.848
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zerre farkı yok ama birisi Gs li
Zerre farkı yok ama birisi Gs li
bu ne yaw.Kompleksli virüsler oraya bile zehirlerini saçıyorlar üyelik açıp.
Ekli dosyayı görüntüle 222089
Yav etrafınızda hiç mi fenerli yok neye şaşırıyosunuz.bu ne yaw.
yok la benim etrafımdakiler böyle değil. belki benimle yüzyüze oldukları içindir ama bunlar gibi değil.Yav etrafınızda hiç mi fenerli yok neye şaşırıyosunuz.
En akıllı en mantıklı gördüğüm adamlar bile fenerli ise konu futbol olunca ruh hastası gibi davranıyor. Kafayı yemiş bunlar
bunun gibi bir kaç tane daha var. time da önüme düştüğü zaman hatta fbli ya da bjk li troll hesap açmış mı diye bakıyorum.Sofi'yi takip ediyordum dün akşama kadar ama artık bokunu çıkardı.
Bariz hatalı işler varken eleştirilerini tabiki haklı buluyordum ama artık bir baktım ki lavuk her maçtan önce kendini sağlama alıp olası kötü sonuçta hocaya sallama/linçlettirme yolu yapıyor.
Dün akşam takipten çıktım.
Fatih Terim'i çok sevebilirsin , dünyanın en iyi hocası olarak görebilirsin , takımının başında da görmek isteyebilirsin ama sinsilikle sürekli Okan hocanın altını oyup insanlara ah canım hocamız Fatih Terim olsaydı beee dedirtmeye çalışmak KARAKTERSİZLİKTİR.
Maalesef bir çok Terimci böyle, benim için Galatasaray > Terim. Emeği için çok candan teşekkür ederim ama kulüp benim için saha önemli, şimdi başka kişilerle yeni hikayeler ve zaferler yazmalıyızSofi'yi takip ediyordum dün akşama kadar ama artık bokunu çıkardı.
Bariz hatalı işler varken eleştirilerini tabiki haklı buluyordum ama artık bir baktım ki lavuk her maçtan önce kendini sağlama alıp olası kötü sonuçta hocaya sallama/linçlettirme yolu yapıyor.
Dün akşam takipten çıktım.
Fatih Terim'i çok sevebilirsin , dünyanın en iyi hocası olarak görebilirsin , takımının başında da görmek isteyebilirsin ama sinsilikle sürekli Okan hocanın altını oyup insanlara ah canım hocamız Fatih Terim olsaydı beee dedirtmeye çalışmak KARAKTERSİZLİKTİR.
Yav İmparator'u sevenlerin %70'i şuan istemiyordur takımın başında zaten.bunun gibi bir kaç tane daha var. time da önüme düştüğü zaman hatta fbli ya da bjk li troll hesap açmış mı diye bakıyorum.
Kafayı sıyırmış bunlar cidden.