Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zerre farkı yok ama birisi Gs li

Sofi'yi takip ediyordum dün akşama kadar ama artık bokunu çıkardı.
Bariz hatalı işler varken eleştirilerini tabiki haklı buluyordum ama artık bir baktım ki lavuk her maçtan önce kendini sağlama alıp olası kötü sonuçta hocaya sallama/linçlettirme yolu yapıyor.

Dün akşam takipten çıktım.
Fatih Terim'i çok sevebilirsin , dünyanın en iyi hocası olarak görebilirsin , takımının başında da görmek isteyebilirsin ama sinsilikle sürekli Okan hocanın altını oyup insanlara ah canım hocamız Fatih Terim olsaydı beee dedirtmeye çalışmak KARAKTERSİZLİKTİR.

Yav etrafınızda hiç mi fenerli yok neye şaşırıyosunuz.

En akıllı en mantıklı gördüğüm adamlar bile fenerli ise konu futbol olunca ruh hastası gibi davranıyor. Kafayı yemiş bunlar
yok la benim etrafımdakiler böyle değil. belki benimle yüzyüze oldukları içindir ama bunlar gibi değil.

biz manuya deplasmanda koyup bununla övünürken bunlar bütün gün aptal bi kıza yarım milyon bağış atmakla övünüyor bu arkadaşların mantıklı yorum yapması zaten imkansız :D

Bariz hatalı işler varken eleştirilerini tabiki haklı buluyordum ama artık bir baktım ki lavuk her maçtan önce kendini sağlama alıp olası kötü sonuçta hocaya sallama/linçlettirme yolu yapıyor.

Fatih Terim'i çok sevebilirsin , dünyanın en iyi hocası olarak görebilirsin , takımının başında da görmek isteyebilirsin ama sinsilikle sürekli Okan hocanın altını oyup insanlara ah canım hocamız Fatih Terim olsaydı beee dedirtmeye çalışmak KARAKTERSİZLİKTİR.
bunun gibi bir kaç tane daha var. time da önüme düştüğü zaman hatta fbli ya da bjk li troll hesap açmış mı diye bakıyorum.

Maalesef bir çok Terimci böyle, benim için Galatasaray > Terim. Emeği için çok candan teşekkür ederim ama kulüp benim için saha önemli, şimdi başka kişilerle yeni hikayeler ve zaferler yazmalıyız

bunun gibi bir kaç tane daha var. time da önüme düştüğü zaman hatta fbli ya da bjk li troll hesap açmış mı diye bakıyorum.
Yav İmparator'u sevenlerin %70'i şuan istemiyordur takımın başında zaten.
Ama saplantılı olanların öyle depresif ve bozuk bir ruh halleri var ki zaman makinesiyle Terimin prime dönemine geri dönebilsek ve bu takımın başında keşke o olsa diye bir hayal dünyasında yaşıyorlar.

Kafayı sıyırmış bunlar cidden.

Süper Lig'de ve Konferans Ligi'nde bir kaç tane saçma sapan takım yenince uçmuşlar, aynı geçen sene Jesus ile olduğu gibi kendilerini dev aynasında görüyorlar.

Karşılarına çıkan ilk dişli takım bunlara bir koydu mu felekleri şaşar. Kodumun şikecileri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt