Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yazik ettiler kendilerine, guzel cocuklar terbiyeli falan diyordum bizim maclarda da guzel yorumlarda bulunuyorlardi. En takdir ettigim Fenerli bunlardi ama bu videoyu gorunce sok oldum. Takipcilerin yarisindan fazlasi Galatasarayli. Birde davalik olurlarsa hepsi finito.

Vay onun bunun evladına bak. Suratı ali cabbar gibi kızarmış kontrolden çıkmış hırbo

yazik ettiler kendilerine, guzel cocuklar terbiyeli falan diyordum bizim maclarda da guzel yorumlarda bulunuyorlardi. En takdir ettigim Fenerli bunlardi ama bu videoyu gorunce sok oldum. Takipcilerin yarisindan fazlasi Galatasarayli. Birde davalik olurlarsa hepsi finito.

Bende sasirdim bir montaj hatasi nelere kadir takipteydim ciktim

Izledim aciklamayi da abisi pek ozur dilemedi, yani olur bunlar diyor agzimizdan kacar bazen falan dedi. Sizde bize diyorsunuz dedi bide.
Şike yapmış bir kulübü suçlamak gayet doğal şike davasının düşme sebebi davadaki delillerin onay alınmadan alınmış olmasıydı ama bize attığı iftira kabul edilebilir cinsten değil özür dilese bile kabul edilemezdi zaten o anki yüz ifadesi ve tavrı çok şeyi gösterdi tamamen Galatasaraylılar tarafından izlenen bir kanaldı muhtemelen gelir kapısı olarak görüyordu sırf bu yüzden tavırlarını değiştiriyorlarmış demek ki fenerli kimseye güvenmemek lazımmış.

Bunların hepsi zehirli, ruh hastası. Maç önünde istiklal marşında futbolcuların önünde duran çocukların içinde bile zehirlenmiş, geleceğin gerizekalı holiganları bulunuyor. Fenerbahçe maçları öncesinde eliyle 6-0 yapan çocukları sık sık göreceksiniz. Hele derbi öncesi pazar mutlaka göreceksiniz. Babası henüz sümüklü iken yaşanmış bir olayı hala diri canlı tutmaya çalışmak sağlıklı bir kafa yapısı değil.

Bunların hepsi zehirli, ruh hastası. Maç önünde istiklal marşında futbolcuların önünde duran çocukların içinde bile zehirlenmiş, geleceğin gerizekalı holiganları bulunuyor. Fenerbahçe maçları öncesinde eliyle 6-0 yapan çocukları sık sık göreceksiniz. Hele derbi öncesi pazar mutlaka göreceksiniz. Babası henüz sümüklü iken yaşanmış bir olayı hala diri canlı tutmaya çalışmak sağlıklı bir kafa yapısı değil.

Bunlar niye hepsi ayni aklim almiyor, is yerinde tüm febeliler ayni kafaya sahip, iq baya düsük bi bok dan anladiklari yok he he deyip geciyom

Cocukların babası yok biri reşit degil hocam

yapmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt