- 3 Haziran 2015
- 56.742
- 65.878
- 4.143
Korkmuslar zaten bayaDayak yiyecekler yakında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Korkmuslar zaten bayaDayak yiyecekler yakında
cocuklar özür dilemısDayak yiyecekler yakında
Dayak cennetten çıkmadır kemalimKorkmuslar zaten baya
Hatanın affı olurcocuklar özür dilemıs
insanlar hata yapar
yazik ettiler kendilerine, guzel cocuklar terbiyeli falan diyordum bizim maclarda da guzel yorumlarda bulunuyorlardi. En takdir ettigim Fenerli bunlardi ama bu videoyu gorunce sok oldum. Takipcilerin yarisindan fazlasi Galatasarayli. Birde davalik olurlarsa hepsi finito.
izin versinler taraftarlar bi sefer domaltıp şey etsin bunları sonra da özür dilerlercocuklar özür dilemıs
insanlar hata yapar
siddet bi cözüm degilizin versinler taraftarlar bi sefer domaltıp şey etsin bunları sonra da özür dilerler
yazik ettiler kendilerine, guzel cocuklar terbiyeli falan diyordum bizim maclarda da guzel yorumlarda bulunuyorlardi. En takdir ettigim Fenerli bunlardi ama bu videoyu gorunce sok oldum. Takipcilerin yarisindan fazlasi Galatasarayli. Birde davalik olurlarsa hepsi finito.
Mahkemeye verip donlarına kadar almak şiddet midirsiddet bi cözüm degil
Izledim aciklamayi da abisi pek ozur dilemedi, yani olur bunlar diyor agzimizdan kacar bazen falan dedi. Sizde bize diyorsunuz dedi bide.cocuklar özür dilemıs
insanlar hata yapar
Euro mu alayım dolar mıIzledim aciklamayi da abisi pek ozur dilemedi, yani olur bunlar diyor agzimizdan kacar bazen falan dedi. Sizde bize diyorsunuz dedi bide.
DolarEuro mu alayım dolar mı
Şike yapmış bir kulübü suçlamak gayet doğal şike davasının düşme sebebi davadaki delillerin onay alınmadan alınmış olmasıydı ama bize attığı iftira kabul edilebilir cinsten değil özür dilese bile kabul edilemezdi zaten o anki yüz ifadesi ve tavrı çok şeyi gösterdi tamamen Galatasaraylılar tarafından izlenen bir kanaldı muhtemelen gelir kapısı olarak görüyordu sırf bu yüzden tavırlarını değiştiriyorlarmış demek ki fenerli kimseye güvenmemek lazımmış.Izledim aciklamayi da abisi pek ozur dilemedi, yani olur bunlar diyor agzimizdan kacar bazen falan dedi. Sizde bize diyorsunuz dedi bide.
@Hakan Kuzu hayırdır?
Bunların hepsi zehirli, ruh hastası. Maç önünde istiklal marşında futbolcuların önünde duran çocukların içinde bile zehirlenmiş, geleceğin gerizekalı holiganları bulunuyor. Fenerbahçe maçları öncesinde eliyle 6-0 yapan çocukları sık sık göreceksiniz. Hele derbi öncesi pazar mutlaka göreceksiniz. Babası henüz sümüklü iken yaşanmış bir olayı hala diri canlı tutmaya çalışmak sağlıklı bir kafa yapısı değil.
Cocukların babası yok biri reşit degil hocamBunların hepsi zehirli, ruh hastası. Maç önünde istiklal marşında futbolcuların önünde duran çocukların içinde bile zehirlenmiş, geleceğin gerizekalı holiganları bulunuyor. Fenerbahçe maçları öncesinde eliyle 6-0 yapan çocukları sık sık göreceksiniz. Hele derbi öncesi pazar mutlaka göreceksiniz. Babası henüz sümüklü iken yaşanmış bir olayı hala diri canlı tutmaya çalışmak sağlıklı bir kafa yapısı değil.