Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıklamaya gel yav kdfjfhdndm umarım davayı yerde aglamakla kalmaz sadece fbliden normal birey olması mumkun degildir zaten özellikle de konu futbol ise.
Konu fb olunca dünyaca ünlü piyanist bile akılsız holigana dönüşüyor. Rezalet yönetimlerinin eseri

Kardeşin psikolojisi endişe verici çocuk sonuçta, lütfen tepkide dozu düşürelim.

açıklamada bize şikebahçe diyorsunuz diyor ula siz şike yaptığınız için deniliyor zaten. kaç yıl avrupaya gidemediniz şike yüzünden. adaletli tff olsaydı küme düşerdiniz juve gibi.

bize gelirsek biz feto sayesinde mi full şampiyon olduk lale. uefa kupasını onlar sayesinde mi aldık. feto olayları vs temizlendğinden beri kim şampiyon olamıyor bu ülkede?

Kandırıldık, -takip. Gözlüklünün totsuna da o gözlükleri sokarlar umarım. Aa girsin demek ha. Ulan... neyse.

açıklamada bize şikebahçe diyorsunuz diyor ula siz şike yaptığınız için deniliyor zaten. kaç yıl avrupaya gidemediniz şike yüzünden. adaletli tff olsaydı küme düşerdiniz juve gibi.

bize gelirsek biz feto sayesinde mi full şampiyon olduk lale. uefa kupasını onlar sayesinde mi aldık. feto olayları vs temizlendğinden beri kim şampiyon olamıyor bu ülkede?
Hakan şükür yüzünden bize fetöcü diyorlarsa; bekir irtegün uğur boral yüzünden, savcılarla yaptıkları maçlar, türkçe olimpiyatları platin sponsorluğu yüzünden bu gebeşlere ne demek lazım

Objektif takılıyorlardı meğer para için Galatasaray taraftarına yalaklanmışlar, iki yüzlü oynamışlar.

Bunları zaten Galatasaraylılar izliyordu. Kendi elleriyle başardıklarını kendi elleriyle yıkmış salaklar.
Çidden severdim çünkü umudu vardı artık insanlar şu hastalık fanatizmi bırakır diye ama gerçek öyle değilmiş…

gerceklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü huyu var ya, işte bu oldu tam olarak

Açıklamaları yeni izledim. Abisi adına çocuğa üzüldüm. Abisi pişmiş kelle gibi dedim noldu sizde sikebahce diyorsunuz ne olacak demek akıl alır bir açıklama değil. İnsanlar ağzından çıkan kelimeler yüzünden ceza evlerinde yatıyor. O zaman cumhurbaskanina her küfür eden sinirli halde söyledim ne olacak ben öyle dedim diye öyle mi oldu diye açıklama yapıp işin içinden yırtsin. Gotunuze girsin demek başka koskoca bir kulübü terör örgütü ile ayni kefeye koymak farklıdır. Ayrıca 12 yıldır babasız büyüdüklerini söylemesi bile suçluluk psikolojisidir. 16 senedir babasız büyüyen biri olarak bunları dile getiriyorum. Forumumuzda da biliyorsunuz cezalar alıyoruz ediyoruz. O zaman herkes bir bahaneye sığınsın olacak iş değil bu. Ha birşey olacağından değil en fazla bir iki avukat arar kulaklarını çeker büyük ihtimalle ama çocuk adına gerçekten üzüldüm. Videoda gülüyordu falan diyen olacaktır büyük ihtimalle olayın şoku ile abisinin her zamanki kufurlerine olan tepkisidir. Zaten çocuğun iki kelam edememesi kekelemesi bile kendisini gösteriyor. Ama abisi için 30 yaşına gelmişsin bu saatten sonra duzelmezsin demek en doğru cevap olacaktir

https:/twitter.com/secondplunge/status/1737557507659505799?s=20

evet dava işi tamam, sıra dayakta

yazik ettiler kendilerine, guzel cocuklar terbiyeli falan diyordum bizim maclarda da guzel yorumlarda bulunuyorlardi. En takdir ettigim Fenerli bunlardi ama bu videoyu gorunce sok oldum. Takipcilerin yarisindan fazlasi Galatasarayli. Birde davalik olurlarsa hepsi finito.

çok saf duygulara sahipsin admin, çok kandırılırsın

yazik ettiler kendilerine, guzel cocuklar terbiyeli falan diyordum bizim maclarda da guzel yorumlarda bulunuyorlardi. En takdir ettigim Fenerli bunlardi ama bu videoyu gorunce sok oldum. Takipcilerin yarisindan fazlasi Galatasarayli. Birde davalik olurlarsa hepsi finito.

Bunları ünlü eden gs sayfaları simdi elestiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt