Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin değişik 1 tarafı dizilerden vakit buldukça Survivor'a da bakıyom :D
Reyiz 50 yıldır aynı programla nasıl reyting rekorları kırıyor bu herif. Geçen gördüm 10 yıl önceki tipler hala yarışıyor. Tekrarlarını yayınlasa yine reyting birincisi falan olacak herif :D

2 2 gol anı yorumları
ugur.FB · 1sa
Ulan Livakoviç ulannnnn

Sansar91 · 1sa
Valla kısmetsiz takımız kabul etmek lazım loser bir camia.

Hakan Pehlivan · 1sa
aq ne kadar zor gol atıp ne kadar kolay gol yiyoruz böyle saçma salak bi takım yok ya. Orta saha berbat yol geçen hanı gibi, kaleci desen kova biz bu zamana kadar iyi bile gelmişiz
bir de bizim adamlar oralardan şut çekse dağlara taşlara gider ama bu anadolu takımlarının adamları nerden şut çekerlerse çeksinler bize jeneriklik gol olur

edgar belgi · 1sa
bize mutluluk bu kadar mi zor abi, one geciren golu attigimiza 2 dakika sevinemiyoruz..

yasar tugrul · 1sa
Bizimkiler yerine 4 tane öküz olsaydı sahada o golü yedirmezdiler. Adam parkta geze geze attı golünü! Allah belanızı versin sizin!

Iso Eagle: ocaklar bizimdir sonrasına karışmam
417e3b94848e7116c4556bafba69f6b9.jpg

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Reyiz 50 yıldır aynı programla nasıl reyting rekorları kırıyor bu herif. Geçen gördüm 10 yıl önceki tipler hala yarışıyor. Tekrarlarını yayınlasa yine reyting birincisi falan olacak herif :D
Sarıyo ama reis yav :D Diziler hep aynı konu olarak ya aşk dizisi ya mafya dizisi.Böyle eğlence içerikli programlar az olunca bakanı da izleyeni de çok oluyo yaani reis yav :D

Eglenelim gulelim ama gecen sene de yazmistim: asla sampiyonuz havasina girmemek lazim. Rakip 2 puan kaybetti ama daha cok mac var, son donemde bir puan kaybinda hemen kutlamalar basliyor.

Rakip camia 10 senedir sampiyon olamadigi icin her seyi aceleye getirmeye calisiyor. Bir de gecen seneki 14 maclik galibiyet serimizden sonra iyice panikler yine seriye baglayacagiz diye.

Matematiksel olarak sampiyonlugu garantilemeden sevinmek ve konsantrasyonu kaybetmek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt