Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
İşin değişik 1 tarafı dizilerden vakit buldukça Survivor'a da bakıyomSenin hesap mı yaw. Survivor izlemeni kınıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşin değişik 1 tarafı dizilerden vakit buldukça Survivor'a da bakıyomSenin hesap mı yaw. Survivor izlemeni kınıyorum
Reyiz 50 yıldır aynı programla nasıl reyting rekorları kırıyor bu herif. Geçen gördüm 10 yıl önceki tipler hala yarışıyor. Tekrarlarını yayınlasa yine reyting birincisi falan olacak herifİşin değişik 1 tarafı dizilerden vakit buldukça Survivor'a da bakıyom![]()
Sarıyo ama reis yavReyiz 50 yıldır aynı programla nasıl reyting rekorları kırıyor bu herif. Geçen gördüm 10 yıl önceki tipler hala yarışıyor. Tekrarlarını yayınlasa yine reyting birincisi falan olacak herif![]()
Beraber izlerdik Kemal'imSON DAKİKA MURAT DURMAZ DA SURVIVOR IZLIYOR
radiohead şarkısı değil miSpinning ne
Volkan Demirel fbahce spinning bir şeyler saçmaladı hiç bir şey anlamadımradiohead şarkısı değil mi
@Hakan Motz türkçe çevirisini yapacaktır bizim içinVolkan Demirel fbahce spinning bir şeyler saçmaladı hiç bir şey anlamadım