Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eski fenerliler. Mamalaniyolar. Emekli maasiyla nasil gecinsinler?Nasıl ya tek bir mantıklı açıklama bekliyorum?
Temas yok adam boşluğa düşüyor nasıl karar doğru şaka mı bu?
Kardeşim insan utanır orada bir kişi sorsa hocam bir açıklama yapın sizce bu nasıl penaltı diye nasıl cevap verecek buna?Eski fenerliler. Mamalaniyolar. Emekli maasiyla nasil gecinsinler?
Onu ben de duydum ama buyuk sacmalik. IFAB'in sitesinde protokol cok net aciklanmis. Acik ve bariz hata veya pozisyonun gozden kacmasi durumunda VAR dahil olabilir diyor. Bunlarin macinda verilen penaltida bariz bir hata var, olmayan pozisyonda penalti verildi. Normalde VAR'in uyarmasi gerekiyordu. Macta hatirladigim kadariyla hakemin eli kulagina bile gitmedi.Ben de dun bu VAR ne is yapar dedim ama bazi yerlerde VAR protokolune gore VAR bu penalti kararinda devreye giremez dediler. Neye gore bilmiyorum. Nasil bir protokolse artik![]()

Biz cocukken bunlari izleyerek buyuduk. O zamanlar bu nefret, cekememezlik o kadar yoktu. Yalan dolan bu kadar hayatimizin icine islememisti. Rakip topcu bile olsa saygi gosteriyorduk. Simdi ne kadar varsa hepsinin...Kardeşim insan utanır orada bir kişi sorsa hocam bir açıklama yapın sizce bu nasıl penaltı diye nasıl cevap verecek buna?
Cidden çok anlamsız bir açıklama bir de milyonlarca insan izliyor bunları çok enteresan yani sussa hiçbir şey söylemese daha iyi...
Nasıl ya tek bir mantıklı açıklama bekliyorum?
Temas yok adam boşluğa düşüyor nasıl karar doğru şaka mı bu?

Korsan yayıncımız bile üstün yav
Güzel 1 program reis..Korsan yayından ziyade netflix gibi birçok platform ücretsiz izleniyor uygulamasında.