Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski fenerliler. Mamalaniyolar. Emekli maasiyla nasil gecinsinler?
Kardeşim insan utanır orada bir kişi sorsa hocam bir açıklama yapın sizce bu nasıl penaltı diye nasıl cevap verecek buna?

Cidden çok anlamsız bir açıklama bir de milyonlarca insan izliyor bunları çok enteresan yani sussa hiçbir şey söylemese daha iyi...

Ben de dun bu VAR ne is yapar dedim ama bazi yerlerde VAR protokolune gore VAR bu penalti kararinda devreye giremez dediler. Neye gore bilmiyorum. Nasil bir protokolse artik :)
Onu ben de duydum ama buyuk sacmalik. IFAB'in sitesinde protokol cok net aciklanmis. Acik ve bariz hata veya pozisyonun gozden kacmasi durumunda VAR dahil olabilir diyor. Bunlarin macinda verilen penaltida bariz bir hata var, olmayan pozisyonda penalti verildi. Normalde VAR'in uyarmasi gerekiyordu. Macta hatirladigim kadariyla hakemin eli kulagina bile gitmedi. :D

1707786677136.webp
Kaynak: https://www.theifab.com/laws/latest/video-assistant-referee-var-protocol/#principles

Kardeşim insan utanır orada bir kişi sorsa hocam bir açıklama yapın sizce bu nasıl penaltı diye nasıl cevap verecek buna?

Cidden çok anlamsız bir açıklama bir de milyonlarca insan izliyor bunları çok enteresan yani sussa hiçbir şey söylemese daha iyi...
Biz cocukken bunlari izleyerek buyuduk. O zamanlar bu nefret, cekememezlik o kadar yoktu. Yalan dolan bu kadar hayatimizin icine islememisti. Rakip topcu bile olsa saygi gosteriyorduk. Simdi ne kadar varsa hepsinin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt