Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunusovski diye bi it türemişti tweetleri bok var gibi sürekli önğme düşüyordu. Bugün icardinin kızı hakkında paylaşım yapmış. Umarım o tweetleri bi tarafına sokarlar. Pedofili o3

Olm sosyal medyada etkileşim kasmanın 1 numaralı yolu kendine küfür ettirmek... Adamlar bu sayede para kazanıyorlar. Yorumları falan okumuyorlar onların baktığı tek şey etkileşim sayısı. Fenomen olmak istiyorsanız doğrunun tam tersini iddia edin şerefsizlik yapın kısa zamanda fenomen olursunuz. Tabi sindirirseniz.

Burada bile deneyebilirsiniz. Çaktırmadan fenrerli gibi yorumlar yapın en çok size cevap gelecektir.

bence kan dökülsün istiyorlar.İstiyorlar ki Galatasaray taraftarının üzerine olabildiğince gidelim onlarda delirsin kan döksün istiyorlar.Bu kadar hainin biraraya gelmesinin başka bir açıklaması olamaz.febejeke olsun diğer bazı satılmış kulüpler olsun medyası olsun ben hiç hatırlamıyorum Galatasarayın bu kadar üstüne gidilsin.Bizi trabzonla karıştırıyor olabilirler vururuz enselerine lokmasını alırız sanıyorlar ama Galatasaray çok ağır taştır hepsini böcek gibi ezer

bence kan dökülsün istiyorlar.İstiyorlar ki Galatasaray taraftarının üzerine olabildiğince gidelim onlarda delirsin kan döksün istiyorlar.Bu kadar hainin biraraya gelmesinin başka bir açıklaması olamaz.febejeke olsun diğer bazı satılmış kulüpler olsun medyası olsun ben hiç hatırlamıyorum Galatasarayın bu kadar üstüne gidilsin.Bizi trabzonla karıştırıyor olabilirler vururuz enselerine lokmasını alırız sanıyorlar ama Galatasaray çok ağır taştır hepsini böcek gibi ezer
Beşiktaş tamamen menfaatine bakıyor bence. Şu an oradan ne koparabilirlerse koparırlar. Sonra işler değişir en büyük Fener düşmanı olurlar. Beşiktaş bir insan olsaydı "Ahmet Hakan" olurdu.

Kayışları yanmış bunların TFF, hükümet , RTÜK , Çaykur Rize maçının saat ve tarih değişimine bile tweter troll ordusu ile saldırıyorlar. Hakaretler mesnetsiz iddalar diz boyu olmuş. Bence artık savcılar filan devreye girip gerekeni yapmalı.

Hoşunuza gitsin veya gitmesin, ben artık X’ten iğrenmeye başladım. GS fenomenleri dahil fb ve bjk fenomenlerinin hepsinin hesapları silinsin istiyorum. İş bence çığrından çıktı. Herkes ama herkes trollüyor. Gerçeklik algısı kalmadı ve bence bu can sıkıcı. Artık buraya konan tweetler beni eğlendirmiyor. Eskiden eğlenceliydi falan ama şimdi millet para kazandığı için mi artık nedir sadece trollüyor, yalan söylüyor, küfrediyor vs vs vs. Ben alışkanlık diye X’e bakıyorum ama bu alışkanlığı bırakmaya karar verdim. X kapanırsa aslında herkese bi rahatlama gelir gibi hissediyorum.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Hoşunuza gitsin veya gitmesin, ben artık X’ten iğrenmeye başladım. GS fenomenleri dahil fb ve bjk fenomenlerinin hepsinin hesapları silinsin istiyorum. İş bence çığrından çıktı. Herkes ama herkes trollüyor. Gerçeklik algısı kalmadı ve bence bu can sıkıcı. Artık buraya konan tweetler beni eğlendirmiyor. Eskiden eğlenceliydi falan ama şimdi millet para kazandığı için mi artık nedir sadece trollüyor, yalan söylüyor, küfrediyor vs vs vs. Ben alışkanlık diye X’e bakıyorum ama bu alışkanlığı bırakmaya karar verdim. X kapanırsa aslında herkese bi rahatlama gelir gibi hissediyorum.

ben 1 yıl olcak belki bıraktım,ohh dünya varmış,orası değişik bir dünya,gerçek hayatla ilgisi olmayan bir ütopya gibi,sadece futbol değil başka konularda da çok değişik,absürt şeyler yazılıyor ve bunlar gerçek hayattaki kararlarını bile etkileyebilir

her daim çöplük orası.

tüm medyanın beslendiği kaos kazanı.

tivitterdaki boşlamalar gereksizlikler olmasa spor programlarında malzeme çıkmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt