Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoşunuza gitsin veya gitmesin, ben artık X’ten iğrenmeye başladım. GS fenomenleri dahil fb ve bjk fenomenlerinin hepsinin hesapları silinsin istiyorum. İş bence çığrından çıktı. Herkes ama herkes trollüyor. Gerçeklik algısı kalmadı ve bence bu can sıkıcı. Artık buraya konan tweetler beni eğlendirmiyor. Eskiden eğlenceliydi falan ama şimdi millet para kazandığı için mi artık nedir sadece trollüyor, yalan söylüyor, küfrediyor vs vs vs. Ben alışkanlık diye X’e bakıyorum ama bu alışkanlığı bırakmaya karar verdim. X kapanırsa aslında herkese bi rahatlama gelir gibi hissediyorum.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Devlet eliyle bu işin çözülmesi lazım artık. Çok ağır yaptırımlar getirilmeli.

X ve Eksisozluk iyice les bir hal aldi. Trolden ve algi calismalarindan baska bir sey yok.

twitterda paralı köpekleri engelleyebildiğim için temiz bir akışım var. fakat okuyucu olarak engelleme imkanım olmadığı için ekşiye girmekten mümkün mertebe kaçınıyorum. gs ve fetö demek üzere örgütlenmiş paralı bilmem ne evlatları dolu. müdahale eden de yok.

twitterda paralı köpekleri engelleyebildiğim için temiz bir akışım var. fakat okuyucu olarak engelleme imkanım olmadığı için ekşiye girmekten mümkün mertebe kaçınıyorum. gs ve fetö demek üzere örgütlenmiş paralı bilmem ne evlatları dolu. müdahale eden de yok.
Ben de olabildigince kaciniyorum. Zaten cok Galatasaray'li da kalmadi ekside. Gs'li taklidi yapan troller var.

Sosyal medya kısıtlamasına aslında karşıyım ama X ve ekşi vallahi kapatılsın. Tam bir bokçukuruna dönüştüler.

Konu bence x veya sosyal medya degil genel olarak, dogru kullanilirsa cok faydali seyler fakat toplumsal ahlak cöküsü yasadik, yasiyoruz, internette nasilsalar gercek hayattada aynilar, sadece futbol icin gecerli degil

Sosyal medya kısıtlamasına aslında karşıyım ama X ve ekşi vallahi kapatılsın. Tam bir bokçukuruna dönüştüler.
Kapatılmasın TC kimlik no ile sisteme kayıt olunsun en fazla 1 hesap sahibi olunabilmeli en azından gerçek kimlikleriyle kullanırlarsa trollük oranı %90 biter.

Buraya niye özen göstermiyorsunuz arkadaşlar.

Bu honorede surekli dumduz gidiyor millete. Bunun gibi 3 a 5 parali kopek daha var. Hepsi yurtdisinda oldugu icin istedikleri gibi sovuyorlar. Gercekten bok cukuru oldu maalesef sosyal medya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt