Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlamadığım, asıl rakipleri fb? Şampiyonluk sayısı olsun kupa sayısı olsun fb ile yaklaştılar, onları geçmek istemeleri gerekmiyor mu? Bizle rekabet etmekten uzaklar, ancak niyeyse fb'yi es geçip bize rakiplermiş gibi. Çok garip.
bu kara köpeklerin pardon kara kargaların en dominasyon sezonu olan 3 yılık şampiyonluk dönemini biz bitirdik milne zamanı yani.Üstelik bizim 4 sene üst üste şampiyon olduğumuz yılların 3 ünde bu yalakalar 2. oldu paso.Anlayacan renktaş bizden yana toto ağrıları çok o yüzden bizden daha çok nefret ederler.Malum bizde pek sallamadığımız için bunları onlar daha da deli oluyor.Durum bu yani

Bizim okulda görevlinin çocuğu var, yaşı küçük 7-8 yaşlarında. Lisedeki abilerine ablalarina küfürler edip duruyor bahçede. Lisedekiler başta şikayet etti, dedim o daha çocuk bosverin dedim, bahçede hala top oynayıp küfürler etmeye devam ediyor. Bjk o çocuk gibi. Ellememek lazım, kendi kendine takılsın. Dövsen sıkıntı, en iyisi takmamak

Çok açık söylüyorum bu x gibi sosyal medyadan kendinizi çoluğunuzu çocuğunuzu uzak tutun. 10 dk içerisinde ben nasıl bir dünyada yaşıyorum sorusunu soruyorum. Aleni yapılan iftiralar hak yemeler yokmuş gibi üste çıkıp iftira atmaya devam eden insanlarla dolmuş taşmış. İnsanların bu kadar gerizekalı, bu kadar etkileşime ve paraya taptıkları, takipçi ve etkileşim sayısına bakarak kendilerini bir bk sandıkları bir çöplük olmuş. Ben başka bir yerde bu kadar koyunun güdüldüğünü daha görmedim.

Anlamadığım, asıl rakipleri fb? Şampiyonluk sayısı olsun kupa sayısı olsun fb ile yaklaştılar, onları geçmek istemeleri gerekmiyor mu? Bizle rekabet etmekten uzaklar, ancak niyeyse fb'yi es geçip bize rakiplermiş gibi. Çok garip.
Bunu ben de düşünüyorum sonra diyorumki kafaları çalışsa zaten tinersporlu olmazlardı.

1709572328099.png
uu beybi, guzel bi hareketlenme oldu bende..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt