- 12 Haziran 2013
- 9.625
- 5.720
- 1.713
dün beğeniden 15 dk sonra başlamışlardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dün beğeniden 15 dk sonra başlamışlardı.
bu kara köpeklerin pardon kara kargaların en dominasyon sezonu olan 3 yılık şampiyonluk dönemini biz bitirdik milne zamanı yani.Üstelik bizim 4 sene üst üste şampiyon olduğumuz yılların 3 ünde bu yalakalar 2. oldu paso.Anlayacan renktaş bizden yana toto ağrıları çok o yüzden bizden daha çok nefret ederler.Malum bizde pek sallamadığımız için bunları onlar daha da deli oluyor.Durum bu yaniAnlamadığım, asıl rakipleri fb? Şampiyonluk sayısı olsun kupa sayısı olsun fb ile yaklaştılar, onları geçmek istemeleri gerekmiyor mu? Bizle rekabet etmekten uzaklar, ancak niyeyse fb'yi es geçip bize rakiplermiş gibi. Çok garip.
Bunu ben de düşünüyorum sonra diyorumki kafaları çalışsa zaten tinersporlu olmazlardı.Anlamadığım, asıl rakipleri fb? Şampiyonluk sayısı olsun kupa sayısı olsun fb ile yaklaştılar, onları geçmek istemeleri gerekmiyor mu? Bizle rekabet etmekten uzaklar, ancak niyeyse fb'yi es geçip bize rakiplermiş gibi. Çok garip.
Kendimize gelelim Saim!!!Ablamızla gözlerden ırak bir şekilde espresso içmek isterdim, yoksa sokayım memiktaşlıların ne düşündüğüne.