- 12 Haziran 2015
- 32.925
- 25.807
- 2.533
Paylaşımda küfür kısaltması var imiş, editliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya ahahahIntertoto'da maç kazanınca gelen, o sonsuz özgüvenli cümleler. Karikatür gibi topluluk.
Ekli dosyayı görüntüle 237192
Ulan nasıl da doğru söylemiş. VAR kayıtları açıklanacak diye hakkımızı yiyemiyorlar, daha önce istedikleri gibi yiyorlardı
Zaten alışıknlar.Var'ın gelmesiyle birlikte Kadıköy Kayak Merkezi oldu Uludağ Kayak Merkeziyle kapışır oldu reis yav![]()
Ulan nasıl da doğru söylemiş. VAR kayıtları açıklanacak diye hakkımızı yiyemiyorlar, daha önce istedikleri gibi yiyorlardı
Sadece basket subesini tutup basket takimi olarak devam etsinler, zaten cok seviyorlar basketbolu camia olarak.Yaw 2 ay geçse ne olacak seneye yine varlar. Bunlar kapatılmadan bu ülke futboluna rahat yok. Başkan değişimleriyle düzelmez bunlar.
Açılmamış olma ihtimali yok59 Öncesi şampiyonluklar meselesi açılmadı mı daha formlarda?
Koçotakis kaçacak!
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
en azindan faul diye aglamamis torreira’nin golünde
Sonra dönüp Erden Başgan a bakıyorum. pırlanta pırlantaOh mon dieu... Adamdan cahillik akıyor.
Niye Dursun baskanima bakmiyorsun peki Emrahcim?Sonra dönüp Erden Başgan a bakıyorum. pırlanta pırlanta
Allah baksın onaNiye Dursun baskanima bakmiyorsun peki Emrahcim?![]()