Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gene başa döndüler hohahah ulan hiç mi şaşmaz. Şampiyonluk zora girdi kaset başa sardı

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Ben de kaç zamandır diyordum niye bunu dile getirmiyorlar. 4-5 puan geriye düşerlerse gündemi değiştirmek için bunu yine yeniden gündem yaparlar demiştim ama erken davrandılar.

Gene başa döndüler hohahah ulan hiç mi şaşmaz. Şampiyonluk zora girdi kaset başa sardı

24 üncü şampiyonluğumuz hayırlı olsun - pes edilmiş - gündem avrupa kupasında rezillik üzerine puan kaybı öngörülerek gene yıldız muhabbetine dönülmüş.

seneyede siz 4ü takamadan 5 i takalımda neye uğradığınızı bir şaşırın.

gerçi farketmez - siz 29 yapın avanj verelim gene sizden önce 30 yaparız.

Bir camia kendi taraftarıyla bu kadar köpeğiyle top yakalamaca oynar gibi oynar mı - dingil ordusu.

ben hayatımda bunlar kadar bel altı oynamayı seven, haketmediğinin peşinden koşan bir camia daha görmedim yahu. bir level altı da deprem zamanı puan hesabı yapan bjk.

yıllardır lig takip ederiz. 90lar, 200ler, 2010lar, 30 küsur yıldır takip ederiz, yüzlerce maç oynanmış, onlarca sezon geçmiş. asla ve asla kimsenin aklına dahi gelmeyen bir konu NE HİKMETSE 2-3 yıldır ısıtılıp ısıtılıp insanların önüne konuyor. çünkü gs farkı hızla açıyor.

bir de kulüplerin efsane futbolcuları üzerinden ajite ediyorlar.

neymiş, turgay şeren'i, lefter'i, metin oktay'ı nasıl saymazmışız? ulan 30 yıldır aklınız neredeydi? ayrıca kimse onları saymıyoruz demiyor aloooo o zamanlar profesyonel lig yoktu liggggg.

bölge bölge yapılmış turnuvalar var, yerel düzenlenmiş 5 takımlı 8 takımlı ligimsi şeyler var. aynı senede hem ankara'dan, hem istanbul'dan turnuva birincileri çıkmış. bir senede iki şampiyon olur mu? turnuvanın ortasında turnuvayı bırakıp giden takımlar var. vs vs

sırf gs arayı açtı diye, sahada kazanamadığınız şampiyonlukları masa başında kazanmaya çalışıyorsunuz. vallahi aklı başında fbli taraftarlara yazık.

gs böyle bir şeyi talep etse ben utanırdım.

Son düzenleme:

Şimdi bu şeref yoksunu, haysiyetsiz kişilere göre Milli takımda DK 3.'lüğüne de laf ediyordur herhalde onlara göre hakkıyla olmamıştır milli takım karşılarında bir tane şerefli insan yok ki milli takımda bu oyuncularla DK 3. oldu sen bu başarıya da mı laf ediyorsun diye sorabilecek haysiyetsiz ananas çocukları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt