Akın Özbilen
Aslan Üye
- 8 Haziran 2009
- 9.300
- 6.073
- 2.293
İşsiz ve kuş beyinli olunca erkekler
Bu kadar salak birinin okuma yazma öğrenebilmesini de açıklayın hadi ateizler !!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Henüz atayiz değilim ama açıklamaya çalışayım. Ne yazık ki sistemimiz eğitmek üzerine değil öğretmek/ezberletmek üzerine olduğu için iki kelimeyi bir araya getiremeyecek canlılar bile okuma/yazma öğrenebiliyor.Bu kadar salak birinin okuma yazma öğrenebilmesini de açıklayın hadi ateizler !!
Bunun bunu da becerememesi lazım. iq 7 adamın.Henüz atayiz değilim ama açıklamaya çalışayım. Ne yazık ki sistemimiz eğitmek üzerine değil öğretmek/ezberletmek üzerine olduğu için iki kelimeyi bir araya getiremeyecek canlılar bile okuma/yazma öğrenebiliyor.
Bunu bile eğitmeye çalışıyoruz düşün artık. Öğretmenlere zam yapilmaliBunun bunu da becerememesi lazım. iq 7 adamın.
Sana birini göndersem eğitir misinBunu bile eğitmeye çalışıyoruz düşün artık. Öğretmenlere zam yapilmali
Sözde takımın kendileri olduğunu bilmiyorlar mı yoksa salağa mı yatıyor bunlar
İnanilmaz adamlarla karsi karsiyayiz
Tdsi bunu soyleyen adamin taraftarindan ne bekleyeceksin ki
İnanilmaz adamlarla karsi karsiyayiz
Tdsi bunu soyleyen adamin taraftarindan ne bekleyeceksin ki
twitter gscimbom admini bunu paylasana sayfadaben Gs ve fbye verilen penaltilari analiz ettim ve sadece Gs veya fener geride oldugu veya son dakikalarda aldiklari baza aldim cok sasirdim
Ekli dosyayı görüntüle 236954
Fenerbahceye tam 7 kez penalti ile yardim edildi.. fenerbahce penalti aldigi zamaninda ya gerideydi yada son dakika penaltisiyle öne gecmis
birde Gsin aldigi önemli penalti
Ekli dosyayı görüntüle 236955
sadece 1 kez!!
bu tessdüf olamaz feneri resmen kurtarmak icin operasyon yapiyorlar hakemler
not. elfmeter demek penalty demek
abi zaten belli değil mi bazı şeyler.ben Gs ve fbye verilen penaltilari analiz ettim ve sadece Gs veya fener geride oldugu veya son dakikalarda aldiklari baza aldim cok sasirdim
Ekli dosyayı görüntüle 236954
Fenerbahceye tam 7 kez penalti ile yardim edildi.. fenerbahce penalti aldigi zamaninda ya gerideydi yada son dakika penaltisiyle öne gecmis
birde Gsin aldigi önemli penalti
Ekli dosyayı görüntüle 236955
sadece 1 kez!!
bu tessdüf olamaz feneri resmen kurtarmak icin operasyon yapiyorlar hakemler
not. elfmeter demek penalty demek