Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar salak birinin okuma yazma öğrenebilmesini de açıklayın hadi ateizler !!
Henüz atayiz değilim ama açıklamaya çalışayım. Ne yazık ki sistemimiz eğitmek üzerine değil öğretmek/ezberletmek üzerine olduğu için iki kelimeyi bir araya getiremeyecek canlılar bile okuma/yazma öğrenebiliyor.

Eskiden bu başlığı mizah amaçlı, dalga geçmek amaçlı gırgırına okuyordum.

Uzun bir süredir futbolun içine çekildiği toksik ortam sebebiyle işin "gırgır" kısmı kalmadı artık.

Sosyal medyaya iki kafa dağıtalım diye giriyoruz fakat, aleni iftira, bilerek yanlış bilgilendirme, algı yönlendirme ve manipülasyon odaklı kusmukları okuyoruz.

Bu işin tadı kalmadı. Sorumluları da belli.

yahu futbol iqsu 30 u geçmeyen adamı niye popüler ale getiriyoruz . seneye ne yaparsa yapsın kovacaklar zaten.

kağıttan basın toplantısı konuşması okuyan adamın hangi açklaması objektif ya da bir beyin/vicdan/adalet süzgeçinden geçmiş olabilir.

boş adamların boş muhabbetleri.

Yalı çocuğunun çaycısı işte. O kadar puan toplamasına!! rağmen taraftarından yorumcusuna herkes bu çaycı İsmail’i ezikliyor. Lan adam rekor puan almış, biraz saygı duysanız ya! Duymazlar tabi, Çünkü it gibi biliyorlar o puanların çaycı İsmail ile değil, şike ile geldiğini. Şike yapmasalar bu çaycı tinercilerle yarışıyor olacaktı.

ben Gs ve fbye verilen penaltilari analiz ettim ve sadece Gs veya fener geride oldugu veya son dakikalarda aldiklari baza aldim cok sasirdim

IMG_5328.jpeg

Fenerbahceye tam 7 kez penalti ile yardim edildi.. fenerbahce penalti aldigi zamaninda ya gerideydi yada son dakika penaltisiyle öne gecmis

birde Gsin aldigi önemli penalti

IMG_5330.jpeg

sadece 1 kez!!

bu tessdüf olamaz feneri resmen kurtarmak icin operasyon yapiyorlar hakemler

not. elfmeter demek penalty demek

ben Gs ve fbye verilen penaltilari analiz ettim ve sadece Gs veya fener geride oldugu veya son dakikalarda aldiklari baza aldim cok sasirdim

Ekli dosyayı görüntüle 236954

Fenerbahceye tam 7 kez penalti ile yardim edildi.. fenerbahce penalti aldigi zamaninda ya gerideydi yada son dakika penaltisiyle öne gecmis

Ekli dosyayı görüntüle 236955

sadece 1 kez!!

twitter gscimbom admini bunu paylasana sayfada

Ekli dosyayı görüntüle 236954

Ekli dosyayı görüntüle 236955

sadece 1 kez!!

abi zaten belli değil mi bazı şeyler.

fener bjk tarzı ligden kopmuş olsa 2inciilik garantileyerek bizde 15 puan falan geride olsa şu an yani - tüm harcanan paralarla ali koç yerden yere vrulur - Yarışta tutuluyorki taraftar maça gitsin, yönetimi topa tutmasın , kimse trasnfer giderlerini konuşmasın vs vs vs.

bjk mesela - hem berbatlar - hem bitikler - hem kopukalr - 40 M EU ya yakın toplam yaz+kış trasnfer yaptılar - başarısızlığa bak . 1.32 Milyar TL yapar sadece futbola döktükleri boş para. Fenerde u göze çarpmıyor çünkü yarışta tutuldular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt