- 20 Eylül 2009
- 17.762
- 15.972
- 2.613
Düşsünler diye yıllarca uğraştık, bize ne yahu fenerden, amatöre gitsin, Türkiye'den gitsinler mutlu olurum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düşsünler diye yıllarca uğraştık, bize ne yahu fenerden, amatöre gitsin, Türkiye'den gitsinler mutlu olurum
adamlar neden çekilmemeliler konusunda bizi ikna etmeye çalışıyorlar :d lan çekilinfarklı besleniyor bunlar - çekilin lan zil takıp oynarım.
Adamlar bambaşka bir simulasyon içinde yaşıyorlar. Bunlar ligden çekilecek Fifa da diyecek ki bize yaaa gördün mü Galatasaray senin yüzünden oldu. Bre utanmazlar adınız fifada şikeciye çıkmış sırf yaptığınız şaibeli futbolcu satışları yüzünden pespaye ederler sizi. Kabahatimle oturayımda yok şımarıklarda
Yanlış konuya atmışım yavKonuyla ne alakası var
Mantıklı, Bizans oyunlarını çok iyi bilirler ne de olsa.Diyen oldu mu bilmiyorum ama Yunanistan ligi ne güne duruyor?..
Mesafe yakın, aynı ülke gibi...
Şampiyonluğun direkt favorisi olurlar. (Terim kalırsa belli olmaz. Psikolojik üstünlük; Alicim iyi bilir)...
Yunan komşularımız da aksiyon olsun, izlenirlik artsın filan diye kabul edeceklerdir. Gerekirse Fener Rum Ortodoks Patriği Bartholomeos el atar; eline mi yapışır?..
Mevzuyu yine ben çözdüm, içimizdeki FB liler!..
O değil de başka lig masalına da inanılmaz yav. FB lilere özel mezhep kurduk deseler, sorgusuz sualsiz atlayacak epey moron çıkar içlerinden...
"şaşkınlık içerisindeler" :ddd
Aynen bu ulkelerdeki alt ligde olan takimlar da keriz, dis kapinin mandali tonla borcu olan bi takim gelip birinci liglerine yerlesecek. Bunlar da okey diyecek. Hihim aynen kanka
Çekilirken karrşı tarafa büyük zararlar vermek nedir yav? Tavşan çükünü dağa sürtmüş dağı silktim zannetmiş..
Bir an önce defolup gitmeniz dileğiyle...
yunan orduları yenildiklerini anladığında geri çekilirken aynısını yapmıştır. hayır geri çekileceklerinden değil de, aynı zihniyet işte.Çekilirken karrşı tarafa büyük zararlar vermek nedir yav?