Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet, o formabu forma denizli faciası forması değil mi nerde görsem kalk appiah kalk eşliğinde tanırım

Aksine şu an gitmek istiyor, FB kongresi de biliyor bunu hatta onlar tutmaya çalışıyor.Ali Koç yapamadım, gidiyorum diyecek bir tip değil. Gayet iyi bir hoca getirdi. Hocanın her istediğini de yaptı. Şampiyonluğu kaybederse Jesus kaybetmiş olacak. Cocu Ersun dönemi gitmediyse şu an hiç gitmez bence.
Ailesi zaten istemiyordu en başta, kendisi kaşındı. Pişman olduğuna eminim ama bu şekil bırakmayı da egosu kaldırmaz diye düşündüm hep.Aksine şu an gitmek istiyor, FB kongresi de biliyor bunu hatta onlar tutmaya çalışıyor.
Gitmeme sebebi varsa o da başarısız olmak, başarılı olsa kesinlikle ayrılırdı. Taraftar statta 3 maç istifa diye bağırsın, kaldırabileceğini sanmıyorum.
Kulüp başkanlığı çok zor ve stresli iş, istenmediğin yerde de çekilecek çile değil. Dışardan iyi duruyor da Ali Koç'a bir katkısı da olmaz yani.
Aslında önceki sezonlara göre daha iyi işler yaptı bu sene. Biraz tecrübelendi tabii, ilk sezonlarına kıyasla malca hareket yüzdesi düştü.Aksine şu an gitmek istiyor, FB kongresi de biliyor bunu hatta onlar tutmaya çalışıyor.
Gitmeme sebebi varsa o da başarısız olmak, başarılı olsa kesinlikle ayrılırdı. Taraftar statta 3 maç istifa diye bağırsın, kaldırabileceğini sanmıyorum.
Kulüp başkanlığı çok zor ve stresli iş, istenmediğin yerde de çekilecek çile değil. Dışardan iyi duruyor da Ali Koç'a bir katkısı da olmaz yani.
Kısa uzun derken Icardi ve Gomisi kastetmiştir.benim bir fbli tanıdığım sivas maçı sonrasında "kısa vaadede 3 puan kazandınız ama uzun vaadede ligi kaybettiniz" demişti zuhahaha
insanlar yorum ile temenniyi karıştırıyorlar. fanatizm gerçekten kötü bir şey yahu :d
Kendi kendilerini gaza getiriyorlar. Bok gibi kadrolarını muthis sanıyorlar, dandik tdlerini iyi sanıyorlar. Antuda hala daha Galatasaraydan kimse bizde kadroya giremez diyenler var ya ha bunlardan bir tane de benim yakın arkadaşım var. Lan diyorum gerizekalı sizin kadronuz bok gibi, ferdi disinda futbolcunuz yok neyin hayal dünyasını yaşıyorsun diye ama anlamıyor. Birbirlerini gaza getirip gerçeküstü bir dunyaya geçiş yapıyorlar.
Aksine bence yaptigi strateji tamamen facia. Jesus isim olarak guclu ama sadece 1 senelik sozlesme yapmissin ve adamin istediklerini yapmak zorundasin + adama karisamazsin. Aldirdigi oyuncularin hangisi iyi? Ve gittigi an aldirdigi oyuncularla kim calismak ister?Aslında önceki sezonlara göre daha iyi işler yaptı bu sene. Biraz tecrübelendi tabii, ilk sezonlarına kıyasla malca hareket yüzdesi düştü.
Şansına Erden Timur gibi bir adam geldi bu sefer de karşısına.
Ben olsam geçen seneki takımı bu kadar bozmazdım amaç şampiyonluksa. 3 tane baba koyardım.Aslında önceki sezonlara göre daha iyi işler yaptı bu sene. Biraz tecrübelendi tabii, ilk sezonlarına kıyasla malca hareket yüzdesi düştü.
Şansına Erden Timur gibi bir adam geldi bu sefer de karşısına.
Erol buluta vizyon hamlesi ersuna göre falan baya iyi üstat o fredler benzialar falan hatırlarsakAksine bence yaptigi strateji tamamen facia. Jesus isim olarak guclu ama sadece 1 senelik sozlesme yapmissin ve adamin istediklerini yapmak zorundasin + adama karisamazsin. Aldirdigi oyuncularin hangisi iyi? Ve gittigi an aldirdigi oyuncularla kim calismak ister?
abi hala papağan gibi bik bik iyi topğ oynamıyorlar diyorlar hep birlikte. ulan iyi oynamıyorsak asıl o aman korkun, bu halimizde evinizde 3 attıysak bir de iyi oynasak arenada neler yaparız bi dşününEkli dosyayı görüntüle 187736
takımından ümidi kalmamış terim'i gömelim falan diyor. planlara bak çocuk mu bunlar haahahhahah
Feg net büyük oyuncu. Geçen sene kendisini biraz sıksaydı kesinlikle o kadar kötü geçirmezdik sezonu.Ben olsam geçen seneki takımı bu kadar bozmazdım amaç şampiyonluksa. 3 tane baba koyardım.
Tarihte öne çıkan oyuncu olmadan şampiyonluk kazanan bir sistem takımı yok zaten Mertens, Sergio ve Icardi gibi adamların farkı son düzlükteki baskıyı kaldırmak oluyor.
Fener'de bu profile uygun sadece İrfan var o da fiziksel açıdan çok geriye gitti. Kalan oyuncuların hepsi ya loser ya da şampiyonluk mücadelesi nedir bilmeyen adamlar. Bu şartlarda baskı ve stresin arttığı anlarda hoca sürekli ayağa kaldırmak zorunda. Fenerin üst sıra takımlarına bu kadar başarısız olma sebebi de bu.
Mesela hep konuşulur ya 2004 2010 arası FB üstünlük kurdu diye evet kurdu ama arada dağlar kadar kadro kalitesi farkı vardı, biz ona rağmen winner bir kaç oyuncumuzla 2 kez şampiyonluk aldık.
Bir örnek daha vericem Feg okey sorunlu ve umarsız bir adamdır ama Ghezzal'dan daha büyük oyuncudur, Ghezzal 10 puandan şampiyonluk verecekken Feghouli 10 puandan şampiyonluk almıştır bence büyük oyuncu olmak burada ortaya çıkar.
Iyi de 1 senelik sozlesme mi olur? Bunlar sampiyon olamazlarsa yine yeni bir enkazi temizlemek zorunda kalacaklar. Ismail kalsa ve Icardi tarzi forvet, kanat ve stoper alsalar daha iyi olacaklardi. Kac tane maclarini izledim, duran top ve penaltilar olmasa 10. siradaydilar ki onlara verilen penaltilar bize hic verilmedi. Seneye aldiklari oyunculari geri gondermekle ugrasacaklar.Erol buluta vizyon hamlesi ersuna göre falan baya iyi üstat o fredler benzialar falan hatırlarsak
Ilk 2 senedeki Fegh 20 ve 21'de ayni katkiyi verse cok rahat + 2 sampiyonlugumuz vardi.Feg net büyük oyuncu. Geçen sene kendisini biraz sıksaydı kesinlikle o kadar kötü geçirmezdik sezonu.
04-10 örneğin net doğru. Senelerce biz orta sahamız olmadan oynadık barış özbek, mustafa sarp falan vardı tiki taka oynamaya çalışıyorduk gençler bilmez o günleri. Fenerde Appiah anelka alex tuncay falan oynuyordu.
Dediğin gibi fenerin zaten geçen sene sonunda güçlü bir oyunu vardı. Kartelliyle devam ederdim ben olsam.