- 17 Eylül 2018
- 20.430
- 23.358
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle o çocuk oynasın iki maç kaybetsinler Arda'yi da ıslıklarlar, tuttular Altay'i ıslıklıyorlar birde muslera nasıl kurtardi bak diyorlar yahu o muslera. Muslera ayrıca Altay"in maaşından 10 kat fazla kazanıyor. Yönetim istifa diyemiyorlar hâlâ Vehbi Koç'un parasindan medet umuyorlarbunlar ardayı gözlerinde çok büyütüyorlar o çocuk şu an sadece wonderkid ama fazlası yok yanı ilk 11 icin fizik olarakta mental olarakta hazır degil cok bariz görülüyor hala çocuk fiziginde jesus kurt hoca 11 oynatsa ikili mücadelenin birinde bacagını eline verebilirler
jesusun 2 bariz hata/kötü tarafı var ,ligi bence fazlasıyla kücümsedi yada ciddiye almadı ve transferleride ona göre yaptırdı 13 tane adam aldırmış nerdeyse hepsi vasat çer çöpler 1 tane bile lider oyuncuları yok sahada
yalı koç ise maddi gücle hakemleri medyayı baskılar işi kotarırım gibi düşündü ama o kebab fikstür bile ellerınde patladı
Fenerbahçe zihniyeti Galatasaray in onlardan iyi olduğunu asla kabul etmez ve kollandigimizi iddia eder Fenerbahçe zihniyeti transfer politikasında Galatasaray'ın eskileri ya da Galatasaray in transferdeki hedefleriyle ilgilenir kendi bir transfer stratejisi yoktur ve buna da Taraftarlari ses çıkarmaz kazanırken her yol mübah derler mesela bu sezon 9 penaltı kullanmış Fenerbahçe ama biz 2 tane kullanmışiz ama sorsan Galatasaray kollaniyor fenerin zihniyet değişmediği sürece sadece bize ayak bağı olurlar onun dışında ben kendi adıma ezeli rakibimizin bizi gerçekten rakip olarak zorlamasini isterim ki ligin kalitesi artsın.Her pozisyon da penaltı beklemek her transfer döneminde oyunculara salça olmak ezeli rekabet değil.
TSE dediği Türk standartları enstitüsü mü? onu anladım sanırımda GSE hangi kurum ?
Öyle görünüyorbartra gerçekten altına sıçtıysa helal olsun ishal halde top oynamak yürek ister, bizim cicaldau olsa arkasını tuta tuta tuvalete koşardı.
Vay arkadaş plana bak, yılaaaaaannnEkli dosyayı görüntüle 187736
takımından ümidi kalmamış terim'i gömelim falan diyor. planlara bak çocuk mu bunlar haahahhahah

Yani adam diyor ki 2000-2001 ve 2010-2011'de nasıl şike yaptıysak yine şike yapın şampiyon olalım diyor. Sezon başından beri hakemler tarafından kollanmalarına rağmen iş yönetime düşüyor demesinden ben bunu anladım. Şike yapsakta nasıl olsa bir cezası yok bize serbest o yüzden şike yap Ali Koç diyor.