- 12 Haziran 2013
- 9.915
- 6.000
- 1.843
beşiktaşlılar![]()
Oyuncuya maç öncesi bu pozisyonu 2000 kez çalıştırdık ne zaman nasıl atlatacağını öğrettik sonuç Süper Mariodan farksız oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beşiktaşlılar![]()
beşiktaşlılar![]()
Abi sence bunu neden yapıyor dedi. Dedim kendi kalesine atmamak için sakınıyor ama Gomis'i hesap edemiyor falan dedim. Bu seviyede mi dedi. Ben de bu takımın 4 hafta önce stoperinde forvet oynatıp fb'den 6 yediğini, ne seviyesinden bahsettiğini sordum.
Abi billong bizim maçta şike yapmadı, bana bir tane hatasını göster dedi
Ben de Pennysylvania'dan dedeyi devreye soktuk topun üzerinden atlattırdık kardeşim dedim konuyu kapattım ne yapayım
arkadaşının bizim forumda olma ihtimali var mı ? özellikle fener sempatizanı birisiBunu bana dün bjkli bir arkadaş da gönderdi wp'den
Hayırdır dedim malum takım olarak yine mi hakkımızla kazanamadıkAbi sence bunu neden yapıyor dedi. Dedim kendi kalesine atmamak için sakınıyor ama Gomis'i hesap edemiyor falan dedim. Bu seviyede mi dedi. Ben de bu takımın 4 hafta önce stoperinde forvet oynatıp fb'den 6 yediğini, ne seviyesinden bahsettiğini sordum.
Yani dedim sence bu adam billong gibi şike mi yaptı bu maçtaAbi billong bizim maçta şike yapmadı, bana bir tane hatasını göster dedi
Ben de Pennysylvania'dan dedeyi devreye soktuk topun üzerinden atlattırdık kardeşim dedim konuyu kapattım ne yapayım
Fbliler ve bjkliler konu futbol hatta Galatasaray olduğu zaman 20 iq seviyesine düşüyorlar. Normal hayatlarında böyle değilllerdir diye tahmin ediyorum.
Zannetmiyorumarkadaşının bizim forumda olma ihtimali var mı ? özellikle fener sempatizanı birisi![]()
Olsa olsa forza hesabı falan vardır bilemiyorum. Ama has tinercidir. Gövdesini tamamen kaplayacak şekilde kartal dövmesi var 
Ülkeye bir bak benzer ne var verdiğin örnekte ? Aynısı değil mi =)Yavaş yavaş Arsenal ve Real Madrid'le kapalı kapılar ardında adice anlaşmalar imzalayarak kupaları bize bıraktıkları ve kendilerine Türkiye'den imtiyazlar tanındığına dair komplolar uydurup bunlara inanacak seviyeye geliyorlar.
Şikeden dolayı her ikisine de Uefa'dan s.ktir çekilip her fırsatta bize şikeci imasında bulunmaları da ayrı komik.
beşiktaşlılar![]()
Terim nefreti ile yanip tutusan bi tjkli yazar tarafindan benzer iddialar atildi ortaya aslinda. Apo nedeniyle gerginleşen turk halkina uefa kupasi bi jest gibilerinden biseydi yazi. Imparatorun italyaya bu sayede gidisi vs.Yavaş yavaş Arsenal ve Real Madrid'le kapalı kapılar ardında adice anlaşmalar imzalayarak kupaları bize bıraktıkları ve kendilerine Türkiye'den imtiyazlar tanındığına dair komplolar uydurup bunlara inanacak seviyeye geliyorlar.
Şikeden dolayı her ikisine de Uefa'dan s.ktir çekilip her fırsatta bize şikeci imasında bulunmaları da ayrı komik.
Kaleci ileride ve top sert geliyor orada zıplamasa muhtemelen kendi kalesine golü atacakmış aslında doğrusunu yapmış diğer türlü kendi kalesine atsa neler neler yazılıyordu.Harbiden yeni gördüm niye atlamış lan hahhahahha

beşiktaşlılar![]()
Adama demirin net pozisyonları ofsayt diye kesildi. Bunlardaki mallık nolcak
Harbiden yeni gördüm niye atlamış lan hahhahahha

Futbolla az ilgilenen bile bu teoride şuanda. Adamlarla hiç futbol konuşulmuyor uefa'yı kazanmayı fetöye bağlıyorlar neden bir daha tekrar edilmedi diye soru sormaya başlıyorlar.Yavaş yavaş Arsenal ve Real Madrid'le kapalı kapılar ardında adice anlaşmalar imzalayarak kupaları bize bıraktıkları ve kendilerine Türkiye'den imtiyazlar tanındığına dair komplolar uydurup bunlara inanacak seviyeye geliyorlar.
Nasıl dua ettiyse 2 tane kupa aldırmış bize, teori bu yani.Futbolla az ilgilenen bile bu teoride şuanda. Adamlarla hiç futbol konuşulmuyor uefa'yı kazanmayı fetöye bağlıyorlar neden bir daha tekrar edilmedi diye soru sormaya başlıyorlar.