Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hic futbol oynamadigi belli. Adam orda ziplamasa, hizini durdurmayior diye topa dokunup kendi kalesine atacak. Onu yapsa zaten ona göre yorumda hazir. Adam orda niye ziplamiyorda topu kendi kalesine atiyor diyecekler o durumda.

Bunu bana dün bjkli bir arkadaş da gönderdi wp'den ;D

Hayırdır dedim malum takım olarak yine mi hakkımızla kazanamadık ;D Abi sence bunu neden yapıyor dedi. Dedim kendi kalesine atmamak için sakınıyor ama Gomis'i hesap edemiyor falan dedim. Bu seviyede mi dedi. Ben de bu takımın 4 hafta önce stoperinde forvet oynatıp fb'den 6 yediğini, ne seviyesinden bahsettiğini sordum.

Yani dedim sence bu adam billong gibi şike mi yaptı bu maçta :asd: Abi billong bizim maçta şike yapmadı, bana bir tane hatasını göster dedi ;D Ben de Pennysylvania'dan dedeyi devreye soktuk topun üzerinden atlattırdık kardeşim dedim konuyu kapattım ne yapayım ;D

Fbliler ve bjkliler konu futbol hatta Galatasaray olduğu zaman 20 iq seviyesine düşüyorlar. Normal hayatlarında böyle değilllerdir diye tahmin ediyorum.

Bunu bana dün bjkli bir arkadaş da gönderdi wp'den ;D

Hayırdır dedim malum takım olarak yine mi hakkımızla kazanamadık ;D Abi sence bunu neden yapıyor dedi. Dedim kendi kalesine atmamak için sakınıyor ama Gomis'i hesap edemiyor falan dedim. Bu seviyede mi dedi. Ben de bu takımın 4 hafta önce stoperinde forvet oynatıp fb'den 6 yediğini, ne seviyesinden bahsettiğini sordum.

Yani dedim sence bu adam billong gibi şike mi yaptı bu maçta :asd: Abi billong bizim maçta şike yapmadı, bana bir tane hatasını göster dedi ;D Ben de Pennysylvania'dan dedeyi devreye soktuk topun üzerinden atlattırdık kardeşim dedim konuyu kapattım ne yapayım ;D

Fbliler ve bjkliler konu futbol hatta Galatasaray olduğu zaman 20 iq seviyesine düşüyorlar. Normal hayatlarında böyle değilllerdir diye tahmin ediyorum.
arkadaşının bizim forumda olma ihtimali var mı ? özellikle fener sempatizanı birisi :unsure:

Yavaş yavaş Arsenal ve Real Madrid'le kapalı kapılar ardında adice anlaşmalar imzalayarak kupaları bize bıraktıkları ve kendilerine Türkiye'den imtiyazlar tanındığına dair komplolar uydurup bunlara inanacak seviyeye geliyorlar.

Şikeden dolayı her ikisine de Uefa'dan s.ktir çekilip her fırsatta bize şikeci imasında bulunmaları da ayrı komik.

Yavaş yavaş Arsenal ve Real Madrid'le kapalı kapılar ardında adice anlaşmalar imzalayarak kupaları bize bıraktıkları ve kendilerine Türkiye'den imtiyazlar tanındığına dair komplolar uydurup bunlara inanacak seviyeye geliyorlar.

Şikeden dolayı her ikisine de Uefa'dan s.ktir çekilip her fırsatta bize şikeci imasında bulunmaları da ayrı komik.
Ülkeye bir bak benzer ne var verdiğin örnekte ? Aynısı değil mi =)

Terim nefreti ile yanip tutusan bi tjkli yazar tarafindan benzer iddialar atildi ortaya aslinda. Apo nedeniyle gerginleşen turk halkina uefa kupasi bi jest gibilerinden biseydi yazi. Imparatorun italyaya bu sayede gidisi vs.

Bu video iyi oldu şimdi bu ofsayt çizgisinin hatalı çizildiği iddia eden mallar topun yunustan çıkarken gomise gore 6 pas cizgisine daha yakın olduğunu net görüyor ama bu mallar perspektiften anlamadığı için 3 krs aklıyla Gomisi önde saniyor

Futbolla az ilgilenen bile bu teoride şuanda. Adamlarla hiç futbol konuşulmuyor uefa'yı kazanmayı fetöye bağlıyorlar neden bir daha tekrar edilmedi diye soru sormaya başlıyorlar.

Futbolla az ilgilenen bile bu teoride şuanda. Adamlarla hiç futbol konuşulmuyor uefa'yı kazanmayı fetöye bağlıyorlar neden bir daha tekrar edilmedi diye soru sormaya başlıyorlar.
Nasıl dua ettiyse 2 tane kupa aldırmış bize, teori bu yani.

Aynı yoldan gidersek şu an Abd'nin bizi işgal etmiş olması da lazımdı yalnız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt