Çiğdem Gürbüz
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2010
- 6.114
- 6.873
- 1.633
burç detayında bayılmışım yeni kendime geldim
Bir şey değil, Kova burcu topçularının geneli de gerçekte iyi futbolcu shfhhjhkkk İroni gibi şarkı olmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burç detayında bayılmışım yeni kendime geldim
Tribün çekim icardi golü. Şikeciler sinirden kendilerini
Tribün çekim icardi golü. Şikeciler sinirden kendilerini
Ruh hastası topçuların hastasıyız.Nelsson cidden tam bir manyak oldu son dönemde.
yok dikkatli bak arkada turuncu guvenlikci var hakkaten omuzu geride nelsonun ayrica tribun yukardan cekimde de omzu geride ofsayt cizgisi kolundan cekilmisti bunu gundeme getirmek gerek.Pozisyonun ofsayt olduğunu düşünüyorum. Şu açıda da bizimkinin omuz önde görünüyor
Gasp edildik
Net gol
Oğlum o avatar ne lan xssdflsRuh hastası topçuların hastasıyız.
Hayvan gibi karizma olmamış mıOğlum o avatar ne lan xssdfls
Kıskandım.Hayvan gibi karizma olmamış mı
en iyi cekim bu olabilir
Saldım ahbap
Saldım ahbap
Viking Terim sever misin?Oğlum o avatar ne lan xssdfls
Galatasarayin gollerinde ofsayt var eveveve diyip obcektif gorunmek isteyenler s gitsin menhettindaki en yuksek binadan atlasin bizi de bosa ugrastirmasin..
Mac icinde gordugumuzde bile ofsayt yoktu dedik
Baktilar ki bu ates ufleyerek sonmez..Galatasarayi durduramayiz bugun..
EZE EZE KAZANDIK..
NOT : sergio oliverianin golunde kalecinin biraz yaninda birisi olsaydi onu da iptal edecekti kansizlar..
Kerem in golune de bi kulp takamadilar.
Cunku 1-0 da bisey uydurma sanslari olcakti..
Dunku mac elif elmasin elle attigi vardan donmeyen mactan bile buyuk bir IGRENCLIK BARINDIRIYORDU
Hep biz yaziyoruz, lafta kaliyor.Bu pislikleri belgeleyip kamuoyuna sunmak yonetimin isi.Dunku hakemin pesini birakmamak gerekiyor.Galatasarayi dogradi.
O kadar olamaz reyiz ama dün yine aleyhimize çok kötü bir yönetim vardı haklısın. Amma ve lakin Palabıyık denen sahtekarın yönettiği o maç kadıköy kıyımlarının nirvanasıdır. Uzun bir süre o kadarını görmeyiz.Dunku mac elif elmasin elle attigi vardan donmeyen mactan bile buyuk bir IGRENCLIK BARINDIRIYORDU
Aynen oyle.Elif'in elinden önce de feghoulinin net ayağına basmislardi 2 ayrı ibnelik vardı yoksa son 5 sezon 4. kariköy galibiyeti olacakti