Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha da küçük takım futboluyla başakşehire 7 attık.

madrid geçen sezon en küçük takım futboluyla şampiyonlar ligini kazandı.

siz büsbüyük takım futbolu oynadınız ama kendi sahanızda içinizden geçtik. güle oynaya 3 yapıp döndük. peygamber jesusa söyleyin de küçük takım futboluna dönsün, yoksa daha çok içinizden geçecekler :D

Önceki sezonlarda marifet sayıp bir türlü vazgeçemediğimiz ''Langırt Futbolu'' na devam etseydik ne iyiydi hea?!..

Günün futbolunda bütün takımlar elinden geldiğince topun arkasında kalmaya çalışıyor. Bunu daha koordineli yapabilen, daha kaliteli oyunculara sahip takımlar hedefe ulaşabiliyor. Bu kadar kısa sürede, ciddi revizyon geçirmiş bir takıma bu anlayışı yerleştirmek net bir TD başarısıdır...

Antunun yıldız cezasından henüz haberi yok. Yada haber palavra.

%99'u ruh hastası bunların. Ya hep böylelerdi ya da son 30 yılda biz hasta ettik bunları. Çoğu umutsuz vaka.
bence biz yaptk, herşey uefa kupası ile başladı sonra 2006 denizli faciası ve son olarak 2012 de kadıköyde ellerinden kendi sahalarında kupayı aldık, muhtemelen o maçı alcaklarını düşündükleri için şampluk kutlaması bile hazırlamışlardır. a bir de kendi içlerinde son hafta kaybettikleri 2-2 mi? bursaya şampluk vermek falan var, adamlar çok ağır travmalar yaşadı

Hep söylüyoruz ya bunların psikolojileri niye komple bozuk, bu tiplerin fazlalığı yüzünden işte. Söylediği bir tane doğru kelime yok ama bunları kâle alıyorlar işte. Fenerbahçe aynı zamanda hep en ezilen, en fazla haksızlık yapılan, en mağdur, en güçlü, en büyük, en zengin, en ezici, en en en bitmiyor. Biz şöyle büyüğüz, böyle büyüğüz... La değilsiniz işte. Aklı başında birileri çıksa şunun bir güzel ağzını burnunu kırsalar zincirlerini de kıracaklar da işte...

Uyandıkları falan da yok bu arada. 9 yıldır şampiyon olamıyorlar. Tamam olamayabilirsin ama daha beteri 10 küsür yıldır Şampiyonlar Ligi'nde yoklar (kaç oldu hatırlamıyorum). Ama 2 transfer yaptın mı her şey pırıl pırıl, uçuşa geçiyorlar. Bizde düşünsenize arka arkaya 2 sezon bu derece başarısız olunca o koltukta rahat rahat oturtmuyoruz kimseyi. Ali Koç gayet rahat, ciddi tek ses yok. Avrupa'da olmamak ölüm resmen bizim için. Şu maça sevinirken bile sevincin daha kısa sürüyor, biliyorsun çünkü asıl eksikliği. Ben şimdi Almanların, İngilizlerin takıldığı bir ortamda biz şöyle büyüğüz böyle büyüğüz desem g.tleriyle gülerler bana haklı olarak. Ki bunlara kıyasla ne durumdayız Avrupa'da düşünün. Bunlar bizi yensin tamam yahu Avrupa neymiş, kime gerek... Umutsuz vakalar abi. Ultra cahiller.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Uyanan yuzde 0.01. Derin uykuda olanlar 99.9

Highflyer - 11.01.2023 11:27​

[TR]

[TD]
bos.gif

Ülkede öyle bir ortam oluştuki‚ şu rezil fetöcü camia favoriymiş futbol oynuyormuş falan filan..Ulan ezik reziller..Geldiniz kadıköye küçük takım futbolunuzla‚ kontraatakla 3 gol attınız.Kendi futbolunuzla oynayarak atsanız anlıcamda santraforlarınız maça yedek başlamış‚ tek taktik savunma ardına top at koştur olan büzük‚ hoca olmuş başımıza.Ekranlarda bunu satıyorsunuz millete..İğreniyorum bu iğrenç camiadan. Kendi futbol kimliği olmayan eziklerin ağızları ishal olmuş..Buldukları kameraya kusuyorlar nefretlerini.

Bir sözümde bizim yüzsüzlere..Utanın. 5 para etmez karaktersizleri böyle konuşturuyorsunuz..Altay‚ irfan sizde biraz onur varsa istifa edin Fenerbahce futbolcusu olmaktan. Çünkü biliyorum size o forma verilmeye‚ sizde arsız arsız sırtınıza geçirip sahaya çıkmaya devam edeceksiniz.

[/TD]
[/TR]
Nereden istifa etmeleri gerekiyor onu yazmamış :)

Hep söylüyoruz ya bunların psikolojileri niye komple bozuk, bu tiplerin fazlalığı yüzünden işte. Söylediği bir tane doğru kelime yok ama bunları kâle alıyorlar işte. Fenerbahçe aynı zamanda hep en ezilen, en fazla haksızlık yapılan, en mağdur, en güçlü, en büyük, en zengin, en ezici, en en en bitmiyor a.q. Biz şöyle büyüğüz, böyle büyüğüz... La değilsiniz işte. Aklı başında birileri çıksa şunun bir güzel ağzını burnunu kırsalar zincirlerini de kıracaklar da işte...

Uyandıkları falan da yok bu arada. 9 yıldır şampiyon olamıyorlar. Tamam olamayabilirsin ama daha beteri 10 küsür yıldır Şampiyonlar Ligi'nde yoklar (kaç oldu hatırlamıyorum). Ama 2 transfer yaptın mı her şey pırıl pırıl, uçuşa geçiyorlar. Bizde düşünsenize arka arkaya 2 sezon bu derece başarısız olunca o koltukta rahat rahat oturtmuyoruz kimseyi. Ali Koç gayet rahat, ciddi tek ses yok. Avrupa'da olmamak ölüm resmen bizim için. Şu maça sevinirken bile sevincin daha kısa sürüyor, biliyorsun çünkü asıl eksikliği. Ben şimdi Almanların, İngilizlerin takıldığı bir ortamda biz şöyle büyüğüz böyle büyüğüz desem g.tleriyle gülerler bana haklı olarak. Ki bunlara kıyasla ne durumdayız Avrupa'da düşünün. Bunlar bizi yensin tamam yahu Avrupa neymiş, kime gerek... Umutsuz vakalar abi. Ultra cahiller.
Cünkü kendilerini bi bok basarmadan en iyiler olarak görüyorlar.
Medya bunlarin elinde oldugundan dolayi, sirf güzellemeler yapiliyor, pohpohlaniliyorlar. Yere cakildiklarinda da inanmak istemeyip, dis güclere baglama cabasi.

en iyi arkadaşlarımdan biri fbli , maçı beraber izledik ,bu takım kanser eder diyor, herzaman diyorum bırak ezik bu takım gel sende Galatasaraylı ol , burayı göstermem lazım ona, sizde bütün tanıdığınız ezikleri Galatasaraylı yapmaya çalışın , hakkaten çok üzücü birşey fbli olmak , sevdiklerinizin daha çok üzülmesine müsaade etmeyin :)

en iyi arkadaşlarımdan biri fbli , maçı beraber izledik ,bu takım kanser eder diyor, herzaman diyorum bırak ezik bu takım gel sende Galatasaraylı ol , burayı göstermem lazım ona, sizde bütün tanıdığınız ezikleri Galatasaraylı yapmaya çalışın , hakkaten çok üzücü birşey fbli olmak , sevdiklerinizin daha çok üzülmesine müsaade etmeyin :)
Adamlar ezikligin fetişizmini yaşıyor. Kırbaçtan hoşlanan, içinde bastırdığı sapikliklari olan bir kitle bunlar. Winner olmak onlara göre değil. Ben ciddi ciddi şüphelerim var bunlardan, mesela o uğur Dündar özel hayatında bdsm giyinip kendini kırbaçlattiriyor olabilir. Dışardan normal görünüp iç dünyasında büyük ruhsal dengesizlikleri olan profiller bunlar.

Adamlar ezikligin fetişizmini yaşıyor. Kırbaçtan hoşlanan, içinde bastırdığı sapikliklari olan bir kitle bunlar. Winner olmak onlara göre değil. Ben ciddi ciddi şüphelerim var bunlardan, mesela o uğur Dündar özel hayatında bdsm giyinip kendini kırbaçlattiriyor olabilir. Dışardan normal görünüp iç dünyasında büyük ruhsal dengesizlikleri olan profiller bunlar.
hahahah, cem yılmaz geldi aklıma tribundeydi , :D

Rossi'ye takmislar simdi. Ilk macindan beri bombos bir oyuncu oldugunu soyluyorduk. Daha yeni fark etmisler.
adamı salsalar Uruguay liginin ilk 4e giremeyen takımlarında alacak soluğu ama gel gör ki transfermarkt denilen sitede 14 milyon avro piyasa değeri var , Di Maria falan burhan eşer kalıyor yanında:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt